Witaj, tak w ogóle miło mimo wszystko, że zaglądnąłeś/aś do tego tematu. Poszukuję osób do projektu, stworzonego przeze mnie i mojego znajomego w 2009 roku. Mieliśmy duży zastój przez studia i pracę, jednak teraz chcemy to wszystko przywrócić do życia. Dlatego szukamy osób z każdej dziedziny, aby ten serwis odżył pełną gębą. Wszystkie twarze mile widziane i z pewnością każdy pomysł będziemy realizować oraz każdy dostanie swój własny kącik do realizowania własnych PASJI - bo jak pisałem, wszystko co robimy, tworzymy z pasji do tego.
Więc jeżeli jesteś chętny/a, serdecznie zapraszam do współpracy.
Powiem w skrócie na czym polega ten projekt. Otóż trzyma się bazy netmovies, czyli grupy ludzi z pasją, którzy robią ogólnodostępną sieć warsztatów itp. dla ogółu (całej rzeszy ludzi na świecie). Innymi słowy poszukujemy osób do ekipy, które na samym początku zgadzają się na pracę Non-Profit, lecz każdy jest dla siebie sterem. Nie przygotowujemy odgórnych obowiązków, czy harmonogramu.
Zamierzamy wprowadzić pewną strukturę, za którą dana osoba będzie odpowiedzialna. Przykładowo jesteś grafikiem głównym, szukasz do swojej ekipy grafików, którzy będą pod Tobą i będziecie sobie działać. Ja głównie zajmuje się filmami, newsami, muzyką, ale gdy powstanie struktura zajmę się jedną rzeczą, aby mieć czas na to po prostu. Forum jest do kompletnej renowacji (świeżo zakupiliśmy styl). Moja narzeczona nawet również zacznie współpracować z nami. Aktualnie jest fotografem i będzie zamieszczała wszelakiej maści zdjęcia, zaś wkrótce pojawią się jej pierwsze recenzje z seriali Breaking Bad oraz Dexter.
Kategorii jest bardzo wiele, a jeżeli jakiejś brakuje, a czujesz się w tym dobrze - dodamy takowy kącik dla Ciebie, byś mógł/mogła rozwijać swe skrzydła.
Gdybyś był/a zainteresowany/a, podaj skype, dodamy Cię do konferencji via chat. [ NA PW ]
http://nightfalls.pl/ - adres strony
Aktualnie do ekipy dołączyło 7 osób, w tym jedna kobieta