[ NightsWatch.pl ] [ AlbionOnline ] [ Rekrutacja ]

Witam wszystkich, większość już pewnie widziała newsa na stronie o zbliżających się kolejnych testach.
Domyślam się, że jak zawsze znajdzie się kilku nowych chętnych, którzy dadzą się oczarować jak dla mnie tej zajebistej produkcji.

W takim razie, że gra opiera się na PVP więc potęgą i kluczem do sukcesu jest posiadanie dobrze działającej gildi.
NightsWatch.pl to druga Polska gildia która bierze udział kolejny raz w testach, wcześniej znani byliśmy pod nazwą Nowianie.
Posiadając wystarczającą wiedzę, chęci i zapał chcemy stworzyć markę która będzie znana i rozpoznawana w świecie Albiona.

1234567.png

Jeżeli zdecydujesz się dołączyć do gry, będę wdzięczny jak skorzystasz z mego linku.

>>REJESTRACJA ALBION ONLINE<<

Jak załatwicie mi kluczyk to mogę zacząć z wami grać. Ogólnie mógłbym wydać na premke jakieś 30-40zł standard...ale nie 111zł...Jak to będzie później już przy release? Dalej będą obowiązywały founder packi jak veteran itd? Czy 30 dniowe premki będzie się wykupowało żeby grać?

za 111 zł teraz nie pograsz musisz minimalnie zapłacić 180 zł za 4 tygodnie grania, potem przerwa i closed beta do której dostaniesz się w cenie tych 180 zł lub wtedy kupisz ten pakiet po 111zł. Potem będzie F2Pw trakcie premiery czyli koniec // początek następnego roku. Stać cię na to ? :D

Stać mnie na to, ale nie będę płacił za 4 tyg grania 180zł. Za tą cenę mam 3 miesiące grania w Final Fantasy XIV.

Życzę powodzenia w grze :) Fajnie, że organizuje się druga większa polska gildia. Zawsze to jakaś (mam nadzieję, że zdrowa) rywalizacja jeśli chodzi o polskie community Albiona :)

Istvan

Gildia ScoiaTael

Dziękujemy wzajemnie.

Jeżeli chodzi o kupno dostępu, w nim nie tylko dostajesz dostęp, złoto, plus premium więc tak naprawdę Ci się to opłaci.

Dodatkowo wiedza i umiejetnosci, które zdobędziesz przy testach bardzo Ci się przydadzą bo gdy gra wyjdzie na F2P, bądź CB już spodziewamy się napływu graczy więc więcej nie ogarnietych graczy którzy jak wiadomo będą prosić o pomoc, która będzie coraz ciężej dostępna.

Pozdrawiam

Witam wszystkich, większość już pewnie widziała newsa na stronie o zbliżających się kolejnych testach.
Domyślam się, że jak zawsze znajdzie się kilku nowych chętnych, którzy dadzą się oczarować jak dla mnie tej zajebistej produkcji.

W takim razie, że gra opiera się na PVP więc potęgą i kluczem do sukcesu jest posiadanie dobrze działającej gildi.
NightsWatch.pl to druga Polska gildia która bierze udział kolejny raz w testach, wcześniej znani byliśmy pod nazwą Nowianie.
Posiadając wystarczającą wiedzę, chęci i zapał chcemy stworzyć markę która będzie znana i rozpoznawana w świecie Albiona.

1234567.png

Jeżeli zdecydujesz się dołączyć do gry, będę wdzięczny jak skorzystasz z mego linku.

>>REJESTRACJA ALBION ONLINE<<