Ninderleht

Witam wszystkich. Chciałem zareklamować swoją grę

Gra: NINDERLEHT

URL: www.ninderleht.pl

ScreenShots:

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Screen 4

Kategoria: MMORPG

Silnik: Autorski

Teraz kilka słów odnośnie samej gry. Projekt ruszyłem tak naprawdę około czerwca tego roku chociaż podstawowy kod był gotowy już ponad 1,5 roku temu. Praca i praca ale w końcu wziąłem się w garść i skończyłem grę na tyle, że można już pograć. Oczywiście jest to dopiero początek bowiem zamierzam rozwijać grę (mam dużo pomysłów) w miarę upływu czasu.

Co oferuje gra:

- cztery rasy i cztery klasy do wyboru (każda posiada różne umiejętności)

- w bazie ok 800 potworków

- punkty sławy (im więcej tym wyżej jesteśmy w rankingu)

- walka z innymi graczami

- ulepszanie przedmiotów

- zakładanie własnej gildii

- wojny między gildiami

Z ważniejszych rzeczy to by było na tyle. Kolejne pomysły będę wprowadzał jak najszybciej jednak po szczegóły zapraszam na forum. Zachęcam do gry!!!

Zobaczę ;p Bo po opisie wydaje się fajna ;p

Gra mi się spodobała ale wielkim - jest mała ilość graczy przez co gdy zabijemy 2-3 potworki już jesteśmy w top3

Ale ogólnie gra fajna ;p

Napewno sprawdzę ;) [ Tylko jeszcze nie wiem kiedy,napewno dziś ;) ]

Zobaczę ;p Bo po opisie wydaje się fajna ;pGra mi się spodobała ale wielkim - jest mała ilość graczy przez co gdy zabijemy 2-3 potworki już jesteśmy w top3Ale ogólnie gra fajna ;p

Dzięki dzięki. Mała ilość graczy to dlatego, że to dopiero początek. Zauważ, że zabijesz 2 - potworki i będziesz w TOP3 (póki co to TOP2 jest już daleko) a kolejny gracz, żeby dostać się do TOP3 musi zabić już 3-4 potworki i tak się koło zamknie :D Akcje reklamowe prowadzę cały czas i mam nadzieję, że szybko coś z tego będzie :)

Co do samej gry to mam jeszcze multum pomysłów do wprowadzenia i sukcesywnie staram się to robić. Atrakcji jak na razie nie zabraknie. Także zapraszam zapraszam wszystkich. I nie zrażać się na początku gdy zobaczymy "przegrana" - w faq i tutorialu jest już wszystko ładnie opisane :D

Na początku popatrzę jak się gra potoczy i czy coś z tego będzie ;p

A może byś powiedział jakiś z twoich pomysłów , który chcesz wprowadzić ? ;p

Tak na szybko to Arena turniejowa. Trzy przedziały lvl'a do 10, 20 i 40. Z nagrodami.

Drugi pomysł. Atak na bossa. Gdzieś na mapie umieszczę siedzibę i jak się pokona armię bossa (swoją armią) to walczy się z samym bossem i ma się jakiś fajny drop.

Kolejny pomysł. Panel króla krainy jest już prawie przygotowany. Król ustala podatki (wbrew temu co widać w grze mają one znaczny wpływ na ceny) a za zarobioną kasę organizuje turnieje. Oczywiście króla wybierają gracze.

Jest jeszcze kilka ale dużo by tu wymieniać.

Dodam jeszcze tylko, że PÓKI CO, to na razie jest tylko "odkryta" jedna część krainy (w sensie jedna mapa - nazwijmy ją Centrum Krainy Ninderleht) a pomiędzy innymi mapami będzie można się przemieszczać.

Cały czas można dodawać umiejętności. Zastanawiam się jeszcze nad questami. W sumie powiem, że jest co robić :D

Ja się aż podczepię do tematu :) Gram tam od pewnego czasu i powiem wam, że wciągnęło mnie. Graczy jest niewielu póki co - fakt, ale to są dopiero początki gry. Niemniej jednak, gra jest fajna.

Teraz tak, mój nick w grze to Sandro. Oferuję pomoc nowym graczom (pomoc przy rozdzielaniu skill points, wykupywaniu umiejętności no i może nawet finansową :D). Jaki mam w tym cel? Otóż gonię gracza, który ma swoją gildię. Sam chcę stworzyć własną i już szukam ludzi do niej :D

Zapraszam chętnych!!!

Pomysły masz fajne .. ale czy umiesz to wszystko zrobić ? To jest pytanie .. ;D Ale powodzenia ;d

Robiłem sobie Dai Czarownika, rozdałem pkty do obrony, życia i do czarów. Do tego żadnej wygranej walki po 10 walkach! Pech czy błąd gry?

Robiłem sobie Dai Czarownika, rozdałem pkty do obrony, życia i do czarów. Do tego żadnej wygranej walki po 10 walkach! Pech czy błąd gry?

Heh... ja też mam czarownika. Daj mi znać to Ci powiem jak najlepiej zacząć. Wszystko pamiętam z poprzedniej edycji gry :D

Przetestuje, na pierwszy rzut oka wydaje się ciekawe zobaczymy dalej

jest masa takich gierek,nic nowego -.-

A ja mimo to zapraszam. Tak z ciekawostek, ostania osoba skończyła grać dzisiaj o 3:05 a pierwsza zaczęła o 6:25 rano co uważam jest dla mnie osobiście sukcesem :) Chciałem się tylko pochwalić :D

A odnośnie gry. Właśnie siedzę i piszę dodatki do gry. Zamierzam zrobić jakieś artefakty na początek do odnajdywania

Napraw bibliotekę magów bo nie idzie zwoju kupić

przechwytywaniejk.png

Biblioteka została naprawiona (mój błąd, zapomniałem } dodać :D) a także nowe rzeczy zostały dodane do gry. Zapraszam, gra ciągle się rozwija :)

Witam wszystkich. Chciałem zareklamować swoją grę

Gra: NINDERLEHT

URL: www.ninderleht.pl

ScreenShots:

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Screen 4

Kategoria: MMORPG

Silnik: Autorski

Teraz kilka słów odnośnie samej gry. Projekt ruszyłem tak naprawdę około czerwca tego roku chociaż podstawowy kod był gotowy już ponad 1,5 roku temu. Praca i praca ale w końcu wziąłem się w garść i skończyłem grę na tyle, że można już pograć. Oczywiście jest to dopiero początek bowiem zamierzam rozwijać grę (mam dużo pomysłów) w miarę upływu czasu.

Co oferuje gra:

- cztery rasy i cztery klasy do wyboru (każda posiada różne umiejętności)

- w bazie ok 800 potworków

- punkty sławy (im więcej tym wyżej jesteśmy w rankingu)

- walka z innymi graczami

- ulepszanie przedmiotów

- zakładanie własnej gildii

- wojny między gildiami

Z ważniejszych rzeczy to by było na tyle. Kolejne pomysły będę wprowadzał jak najszybciej jednak po szczegóły zapraszam na forum. Zachęcam do gry!!!