Ninja

zaczne od tego,ze to moj pierwszy post w temacie konkretnej gry na tym forum xD

mam zamiar zaczac grac w metina, poniewaz gralem juz wczesniej i dosyc mi sie spodobal,lecz wycopfalem sie z gry z prostego pwodu: nie było zadnego archerarangerascouta...;/ pech

ja po prostu uwiellbaiam grac bow'em...

niedawno zobaczylem na jutjubie filmik przedstawiajacy ninje biegajacego z lukiem wlasnie :D ucieszylem sie i zaczalem sciagac gre.(43%) xD

i moje pytanie brzmi- czy to video na yt to nie był fake? czy na prawde mozna grac lukiem?

mozna grac lukiem alt tylko do luru i na pvp bo z lukiem cieżko sie expi

No samemu z lukiem ciezko ale ja sobie luruje sam szybko zakladam jakies sztyleciki i jazda a jak chcesz miec lucznika to tylko do luru

thx za odpowiedzi. nie gram juz w ten crap;/

powody?:

-zero personalizajci postaci (oprocz plci)

-bardzo mala roznoodnosc broni

-sztywny gameplay

Nie polecam ci ninja. Cienki jest. Jedynie archer do pojedynkow. Do ekspienia ninja jest beznadziejny. Ninja nadaja sie tylko do lurowania.

no i potem ktoś przeczyta post @up i będzie myślał że to prawda! W metinie nie ma lepsza/gorsza postać! każda jest równa..z jedną różnicą..wojem nie trzeba mieć skilla natomiast resztą jak najbardziej! Tylko osoby które wiedzą co i jak mogą powiedzieć prawdę o ninji szamanie i surze..ale ludzie którzy graja tylko wojem bo"reszta jest słaba" nigdy tego nie zrozumieją!

zaczne od tego,ze to moj pierwszy post w temacie konkretnej gry na tym forum xD

mam zamiar zaczac grac w metina, poniewaz gralem juz wczesniej i dosyc mi sie spodobal,lecz wycopfalem sie z gry z prostego pwodu: nie było zadnego archerarangerascouta...;/ pech

ja po prostu uwiellbaiam grac bow'em...

niedawno zobaczylem na jutjubie filmik przedstawiajacy ninje biegajacego z lukiem wlasnie :D ucieszylem sie i zaczalem sciagac gre.(43%) xD

i moje pytanie brzmi- czy to video na yt to nie był fake? czy na prawde mozna grac lukiem?