WITAM I ZAPRASZAM wszystkich do gry mmorpg 2D Ninja Way opartej na znamym wszyskim Anime i Mandze Naruto xD. W grze do wyboru mamy wiele postaci, które mozemy zmieniac podczas osiagniecia wyzeszej rangi
dla przykładu zaczniemy jako student, na poziome genina zmieniamy np na Sasuke, na chuninie na kogos innego itd xD Oczywiscie o ile chcemy
rang w grze jest sporo poczynajac od genina a koncząc na Sage( emertowany Kage xD). gra posiada to cos co wciaga. Duzo wiosek do wyboru.Całkiem spory eq w shopach. Róznorodne jutsu.xD.Miejsc do exepienia sporo
ogółem gra jest wyczesana jak dla mnie
Mówiac szczerze...grałem w tyle mmorpg ze masakra ale zadne nie wciagneło mnie tak jak to
moze dlateogo ze jestem Strasznym fanem Naruto xD ale również z innych powodów.
Gra nie wymaga programu hamachi do uruchomienia Online server większosc czasu na tygodniu z reguły do 22( powód szkolny xD) w weekendy non stop ;d Hoster cześto puszcza gre z rana ;] od 7 ;] wiec jest mnóstwo czasu zeby wbic kozacki lvl
Miła atmosfera w grze naprawde sprawia ze fajnie spedza sie czas przed monitorem
Jeszcze raz zapraszam w imieniu Teamu Ninja Way
do zagrania W te gre.
>>>Stwórz swoją włsną Drogę Ninja!!! Stan sie najpotęzniejszy w wiosce i osiągnij to czego innym sie nie udalo >>>< Link to strony gry : http://www.ninjaway.ugu.pl/news.php Zyczę udanej Gry!xD
Ps. mój nick w grze Nightwish, jak sie skusicie pograc to zgłoscie sie do mnie w NW i powiedzice ze z tej stronki jestescie to obdaruje was dobrym eq na starcie ;d.
ZAPRASZAM!!!!!!!! :-)