Witam jak w temacie czy warto kupić nintendo wii i jak namuwić do tego rodziców ? (jak zły dział to przepraszam )
Nintendo Wii warto?
Jeśli lubisz konsolowy klimat gier jak Mario czy soniq,i jeśli pad nie jest Ci obcy to warto.
Jak namówić rodziców? Hmn może obiecanki w sprawie ocen. Zawsze 5tkowi uczniowie mieli lżej w domu:]
albo zarób sam koszac trawniki i myjąc samochody sąsiadów.
Właśnie ja mam 150zł i na tablicy sprzedaje gościu nintendo wii za 300zł i brakuje mi połowy i może powiem rodzicom żeby mi dołożyli a ja im puźniej odam ale jeszcze się zastanowie.Co myślicie o tym pomyśle?
ja ostatni same 6 i 5 dostaje więc może to pomóc w negocjacjach
sorka 5 z polaka nie mam
Mogę ci powiedzieć tylko czy warto kupić, bo jak przekonać rodziców to już twoja broszka, bo to ty znasz swoich rodzicieli nie my. Najlepiej zwykłą rozmową, że masz trochę kasy, ze nie jest to drogie i że nie zaniedbasz nauki.
Co do samej konsoli zaś to powiem ci tyle o ile sam grałem na swoim Wii, bo póki co nie mam kasy na kupowanie do niego gier, bo się skupiam na innych konsolach. To jest konsola typowo "imprezowa", bo tytułów, które są interesujące singlowo i bardziej wymagające od gracza skilla jest niewiele. Ot Wii to taka konsolka, która jest przyjemna by usiąść, pograć w Mario Galaxy, poskakać, popatrzeć na cukierkową grafę i już. Mario Party bardzo fajna gra na posiedzenie ze znajomymi ale trzeba zainwestować w kontrolery, żeby faktycznie mieć ich 4 i móc sobie ze znajomymi urządzać jakieś posiedzenia. Jeżeli lubisz bardziej kolorową, lekką grafę i gry przyjemne dla odstresowania się, a nie hardcore'owego grania, to bierz Wii bez zastanowienia, bo może znajdziesz coś dla siebie. Patrząc na zakup tej konsoli przeze mnie pod takim właśnie kątem jestem zadowolony z wydanych pieniędzy, ale jednak częściej mam ochotę pograć w coś nieco bardziej ambitnego.
I najważniejsze, pamiętaj, ze wspieranie Nintendo przez Polskę jest na wymarciu, więc gier głównie szukaj na Allegro czy Gametrade, bo w sklepach raczej nie znajdziesz.
gościu sprzedaje przerobioną konsolke i można na nią zgrywać gry z neta więc myśle że jest troche lepiej
Witam jak w temacie czy warto kupić nintendo wii i jak namuwić do tego rodziców ? (jak zły dział to przepraszam )