Niskie wymagania mmo

Cześć. Potrzebuję mmorpg jakiegoś na mój słaby laptop. (bardzo słaby) A to ,że mało się znam na wymaganiach itp to zwracam się o pomoc i podanie kilku odpowiednich propozycji. Najlepiej darmowe mmo..:what:

Mój laptop:

Win 8.1 64bit

Procesor: Intel(R) Core(TM) i3-4030 CPU @ 1.90GHz 1.90GHz

Ramy: 4

Intel(R) HD graphic familly/ AMD RADEON (TM) R5 M330

DircetX 11

Szukam przede wszystkim gry grywalnej..W którą gra dużo osób i rynek gry bardzo dobrze się utrzymuje (Więc takie 4Story odpada) Najlepiej przetłumaczonej.. Lecz jak macie coś dobrego po ang ,to też może być. Nie szukam privów. Chciałbym żeby gra płynnie mi chodziła na moim beznadziejnym lapku ,o ile się da xD Nie szukam też moby. (Toksyczność w tych grach mnie odpycha), Grind lubię ale bez przesady. Po prostu szukam dobrej zabawy na zbicie wolnego czasu.

Przypadły mi do gustu:
*4Story: Gra mojego życia niestety upadła i raczej już nie powstanie.

*Elsword: Podobnie jak 4Story mało już życia w tej grze.

*METIN2: Z jakiegoś powodu gra przestała mi działać. (Ścina mi się obraz logowania. Próbowałem naprawić ale bez skutku)

*Wizard101: Niestety też mało graczy widuję.

*Dragon nest: Oh jej gierka mega ale tak jak wcześniejsze mało graczy. Większość przestała grać i są pustki.

Nie przypadły mi:

*Allods: Dziwne

*WOW: Jakoś nie ciągnie mnie ta gra

*Runes of magic: Mało graczy i jak dla mnie nudne i skille są brzydkie

*Path of Exile: Jakoś ścina mi tą grę.

*Aion- Jakoś próbuje i próbuje ale ciągle postać mi cofa i lekkie ścinki. Goldpack, I sporo misji z którymi się nie wyrabiam i podobno nie ma możliwości wybicia się w tej grze. Do tego limit sprzedawania przedmiotów co mnie śmieszy.

https://www.drakensang.com/en?originalURL=www.drakensang-online.pl&

A coś lepszego? ;/

Neverwinter Online przy wyłączonych cieniach i efektach

Kritika Online to dungeonówka ale nawet fajna

Polecam, przyjemna gra :)

Czy Neverwinter na pewno mi pójdzie? ;p A Warframe? (Chyba nie co? )

Czy Neverwinter na pewno mi pójdzie? ;p A Warframe? (Chyba nie co? ) 

Jak obnizysz grafike to na pewno, warframe wątpie

Dobra sprawdzę Neverwinter. Ale jak coś możecie poddawać jeszcze jakieś tytuły jakby mi się nie spodobało albo jakbym miał jakieś problemy z tym mmo. Byłbym wdzięczny za taką pomoc. :)

Dobra sprawdzę Neverwinter. Ale jak coś możecie poddawać jeszcze jakieś tytuły jakby mi się nie spodobało albo jakbym miał jakieś problemy z tym mmo. Byłbym wdzięczny za taką pomoc. 

Age of Conan

Requiem: Rise of the Reaver

Skyforge

"*Aion- Jakoś próbuje i próbuje ale ciągle postać mi cofa i lekkie ścinki. Goldpack, I sporo misji z którymi się nie wyrabiam i podobno nie ma możliwości wybicia się w tej grze. Do tego limit sprzedawania przedmiotów co mnie śmieszy. "

Jest możliwość wybicia się tylko trzeba zainwestować realne złotóweczki :P

Co do limitu to mało Cie to zbytnio dotknie w szczególności ze wiekszosc itemkow ktore sa cos warte sprzedajesz na AH ,tak czy owak GP to taki must buy.

Z takich gierek które mógłbym polecić :

Może Tibia? Ostatnio powstał nowy świat Damora gra tam sporo osób lub stary świat Antica na którym gra koło 1k ludzi w szczytowych godzinach.

Albion Online? Tylko że b2p

Jak obnizysz grafike to na pewno, warframe wątpie

Warframe ma najlepsza optymalizacje ever i watpisz?:D Pare lat temu grywalem na intel core 2 duo 2,93ghz, 4gb ram i gt9500 1gb na wysokich ustawieniach bez scinek. Niech sprawdzi najpierw, a potem komentujmy.

Jest jeszcze Cabal ,DofuS/Wakwu star wars the old republic i wiele bardzo grywalnych gier utrzymywanych w klimatach pixelartowych i 2d i nie nie mówie tu o tibi

Ogólnie rynek jest zalany grami i coraz ciężej cokolwiek wybrać jest tego za dużo chociaż monopol na tum rynku i tak trzymają WoW/BD/EsO/MalpeStory/L2

Karte graficzna R5 330m miałem taka 2gb w starym laptopie i musze przyznać że jest to dno przy 8 gb ramu EsO smigało w 25-30 klatkach przy średnich detalach a nawet głupie OSU! potrafiło przymulić ;[ Jeżeli chodzi o wybicie się w grze to raczej cieżko będzie w którym kolwiek z starych ogranych tytułów bez zainwestowania maszy złotówek w to ;[

Star wars the old republic nie jest czasem płatne? xd

Star wars the old republic nie jest czasem płatne? xd 

Dodatki tak, podstawka nie

Dobra sprawdzę Neverwinter. Ale jak coś możecie poddawać jeszcze jakieś tytuły jakby mi się nie spodobało albo jakbym miał jakieś problemy z tym mmo. Byłbym wdzięczny za taką pomoc. 

Skyforge ci nie pojdzie lub bedzie sie ciać, może rift :P nie dużo ludzi ale komu przeszkadza jak sie ma z kim grać

Skyforge ci nie pojdzie lub bedzie sie ciać, może rift  nie dużo ludzi ale komu przeszkadza jak sie ma z kim grać

Racja właśnie pobrałem i tnie się. Rift raczej mnie się nie podoba :)

Patrzyłeś może na guild warsa 2? Gra dość ładnie wygląda, ale ma śmiesznie niskie wymagania z powodu swojego stylu graficznego. Mam gorszego laptopa od twojego (ta sama specyfikacja tylko że z samą kartą intela) a odpaliłem w zasadzie wszystkie mmo. Prawda że na minimum ale chodziły - a w mmorpgi nie gra się dla grafiki. Nawet black desert chodzi na minimum (aczkolwiek mam też PC i gdy przeskoczę z niego na laptopa to grafika w oczy razi) :D. W gw2 na medium w większości sytuacji, na minimum w przypadku zergów po 100 graczy na WvW . Jeśli gra ci się spodoba to polecam rozważyć zakup dodatków, warto bo dają dużo frajdy i contentu :). Jednak równie dobrze możesz za darmo pograć przez parę tygodni, nie ma pośpiechu, a na spokojnie obadasz grę, czy ci się zacina, czy ci odpowiada itd

Czytałem gdzieś ,że GW2 zwiększy wymagania z jakąś tam aktualizacją. :/

niema zadnych mmorpg godnych uwagi, mmorpgi umarly teraz tylko czolgi albo jakiegos fpsy