Cześć. Potrzebuję mmorpg jakiegoś na mój słaby laptop. (bardzo słaby) A to ,że mało się znam na wymaganiach itp to zwracam się o pomoc i podanie kilku odpowiednich propozycji. Najlepiej darmowe mmo..
Mój laptop:
Win 8.1 64bit
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3-4030 CPU @ 1.90GHz 1.90GHz
Ramy: 4
Intel(R) HD graphic familly/ AMD RADEON (TM) R5 M330
DircetX 11
Szukam przede wszystkim gry grywalnej..W którą gra dużo osób i rynek gry bardzo dobrze się utrzymuje (Więc takie 4Story odpada) Najlepiej przetłumaczonej.. Lecz jak macie coś dobrego po ang ,to też może być. Nie szukam privów. Chciałbym żeby gra płynnie mi chodziła na moim beznadziejnym lapku ,o ile się da xD Nie szukam też moby. (Toksyczność w tych grach mnie odpycha), Grind lubię ale bez przesady. Po prostu szukam dobrej zabawy na zbicie wolnego czasu.
Przypadły mi do gustu:
*4Story: Gra mojego życia niestety upadła i raczej już nie powstanie.
*Elsword: Podobnie jak 4Story mało już życia w tej grze.
*METIN2: Z jakiegoś powodu gra przestała mi działać. (Ścina mi się obraz logowania. Próbowałem naprawić ale bez skutku)
*Wizard101: Niestety też mało graczy widuję.
*Dragon nest: Oh jej gierka mega ale tak jak wcześniejsze mało graczy. Większość przestała grać i są pustki.
Nie przypadły mi:
*Allods: Dziwne
*WOW: Jakoś nie ciągnie mnie ta gra
*Runes of magic: Mało graczy i jak dla mnie nudne i skille są brzydkie
*Path of Exile: Jakoś ścina mi tą grę.
*Aion- Jakoś próbuje i próbuje ale ciągle postać mi cofa i lekkie ścinki. Goldpack, I sporo misji z którymi się nie wyrabiam i podobno nie ma możliwości wybicia się w tej grze. Do tego limit sprzedawania przedmiotów co mnie śmieszy.