Niskobudrzetowy Pc gamingowy za 1500. Help

Sieamanko! Mordeczki, tak jak wyżej napisałem potrzebuje propozycji jakiegos sprzetu za 1500 naszych polskich pln-ów... cos takiego żebym pograł chociaż na średnich w te nowe tytuły. Mogą być wszelkie propozycje nawet sprzęt używany. W bdb stanie. Ja nie chce agregatu tylko normalne PC. HAH. Pzdr

https://www.morele.net/inventory/info/Dz274f/?utm_source=smda_conv&utm_medium=Convertiser&utm_campaign=IN_Convertiser koszyk z kompem za 1500 tylko aktualnie ceny zawyzone są ale niedlugo powinno wrocic do normy

No tooze poczekam albo jakas uzywke dobra. Nie wiem co mam zrbic

kupić części nowe tylko cpu używkę (powinno cię wynieść sporo taniej niż nówka) i resztę typu złożenie + aktualizacja zrobić samemu i mieścisz się w budżecie

zaprosić znajomego który zna się na rzeczy co Cie pokieruję i pomoże w miarę potrzeby potem będzie łatwiej złożyć coś za grubszą kasę bo nie składamy nowej sondy kosmicznej czy wahadłowca to można samemu spróbować złożyć (poradniki są), a potem nie będzie problemu i kasa zostanie w kieszeni lub dorzuci się ją do innych podzespołów

Sieamanko! Mordeczki, tak jak wyżej napisałem potrzebuje propozycji jakiegos sprzetu za 1500 naszych polskich pln-ów... cos takiego żebym pograł chociaż na średnich w te nowe tytuły. Mogą być wszelkie propozycje nawet sprzęt używany. W bdb stanie. Ja nie chce agregatu tylko normalne PC. HAH. Pzdr