No chyba tylko dla dorosłych ;)!

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/robia-zupe-z-nienarodzonych-dzieci-te-zdjecia-wstrzasnely-swiatem_359189.html?photo=247194

Siema !

Co o tym sądzicie? wklejam to tutaj bo zależy mi na tym by ludzie ogarniali co się dzieje na świecie.

Moje zdanie przedstawie wam od razu...

Do pieca z takimi... Gorzej niż zwierzęta się zachowują...

I uprzedzam, że nie widok dla dzieciaczków, ale ja prywatnie tak czy siak jestem za tym by to oglądały i powoli ogarniały co jest co

Cóż Chiny, czego się spodziewałeś, od najbardziej autorytarnego i komunistycznego kraju, gdzie ludzie mają prane mózgi, powstają miasta-fabryki (rodzisz się, uczysz, pracujesz, żyjesz i umierasz).

Pamiętaj, że polityka 1 dziecka w chinach doprowadza do tego, że kiedy w rodzinie rodzi się dziewczynka to jest to tzw. "wielka tragedia", ponieważ może ona zostać jedynie wydana za mąż, także dziewczynki często znikają a rodzice starają się o chłopca, który może przejąć "rodzinę" itd.

No chyba nie

http://urbanlegends....ng_babies_2.htm

http://en.wikipedia....Zhu_Yu_(artist)

Ten link i te rzeczy które są w nim zawarte to tylko jedna z tych stron broniących tych zafajdańców moim zdaniem... Ja już dawno słyszałem, że w zonach u skośnych robi się takie rzeczy i to tylko dlatego, że nielegalnie dają za tego typu bajerki sporo kasy dzięki czemu takie rodziny są w stanie wyżyć.

W każdym bądz razie nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bym bardzo chciał by to była nie prawda -.-

Jadłbym

warn_ico.png
Warn za SPAM, głupota. - crracked

Debile, debile wszedzie. Takich ludzi co wymyslaja takie tezy odnosnie polepszenia zdrowia potencji itp. przez takie sposoby powinno od razu wystrzelac.

Było już kiedyś o tym głośno - kilka lat temu. Był nawet program temu poświęcony - uwaga, czy coś. Okazało się, że jeżeli nie zjedzą tego (co zresztą poprawia zdrowie - ponieważ każdy ssak zjada chociażby łożysko własnego dziecka po porodzie), to lądują te płody w specjalnych beczkach , na specjalnym wysypisku, zakopywane pod ziemią. Czy jest to więc jakaś alternatywa? Taką mają kulturę, i jak to azjaci - nic nie może się zmarnować - chociaż oni są mądrzy. Myślę, że na pewno nie każdy może tam sobie na to pozwolić - zawsze to co pisze na internecie musicie podzielić przez 2. Jeżeli ciąża stwarza zagrożenie dla rodzica to można ją po prostu usunąć - oczekuję właśnie dziecka (termin na początek grudnia), więc troszkę w tym siedze.

2000 yuanow za martwy plod --> okolo 40 zł

zacznijcie szukać takich rzeczy które spotykaj ZYWYCH LUDZI... who cares a propo tego co wysłałeś... mnie bardziej boli fakt że sowieci robią treningi symulujące najazd na polske albo ze Europejska firma rankingowa wykazala ze nasze szpitale maja wieksza smiertelnośc pacjetów niz Kazachstan

Azja co się dziwicie,jakbym mieszkał w Azji to bym bał sobie kupić psa.

Om nom nom nom nom!

warn_ico.png
Warn za SPAM. - crracked

Bawią się w Cho'Gatha. A tak serio to debilizm. Chiny to już stan umysłu, jak Rosja.

Om nom nom nom nom!

Tejsts lajk cziken

Tam to raczej norma, to Azja.

Śmieszy mnie jak bardzo podłapujecie najazd na inną narodowość, inna kulture etc. Po pierwsze widzę, ze czesc z was pierwszy raz ma dostęp do Internetu. Dla mnie takie marne artykuły i propaganda to nic. Kropla w morzu. Spełnia jednak swoją role, nawołuje do nienawiści etc. Nie bierzcie tak doslownie wszystkiego co przeczytacie jedna na sto takich rzeczy to prawda. Reszta to fake albo podbicie czytelników. Lepiej czytać. Cos takiego, niż zwykły artykuł, nie?

No i też większości z was od razu z wielką agresja pisze, ze do pieca z takimi, czy rozstrzelać.. Proszę was. Inny świat, inna kultura. Czego by nie zrobili, jest takie mądre przysłowie.. Nie mierz innych swoja miara. Czyli nie oceniajcie ich przez nasz pryzmat i nie próbujcie nawet zrozumieć. Oceniać to możecie nasz kraj, a nie coś co jest na drugim końcu świata, co istnieje na innych zasadach i prawa działające u nas, nie działają tam.

Smutna prawda, że na świecie dzieją się gorsze rzeczy od tego zamieszczonego artykułu.

@UP true.... niech sie pozabijają byle zdala od naszego kraju... niech sobie serniki z spermy robia albo kaszanke z "okresów" wyle to nie dotarło do nas ! Jak już dotrze to wtedy o możemy walczyć z tym

takie rzeczy nie wpływaja ani na nas ani na to co sie dzieje ze światem bo od tego nikt nie umrze... po za tym człowiek top tez zwierze tyle że mądrzejsze i to nie zawsze...

Chyba nikt z was nie ma pojęcia czym na prawdę jest Super Express.

Nvminer ma rację, ale widać artykuł spełnił swoje zadanie.

A więc czym takim jest Super Expres? bo ja się nie orientuje w tym.

Tak samo jest ze zwierzętami w Chinach. http://www.standbyanimals.com/ Szkoda :(

To jest FAKE.

Zachęcam do poczytania komentów pod "artykułem".

Zresztą gdyby to była prawda, ktoś by zareagował bo skoro "dziennik" z drugiego końca świata posiada informacje o tym procederze to lokalne władze i media na pewno by o tym wiedziały :P.