No czeesc :)

Siemanko wszystkim, z portalu mmorpg korzystalem przez dość długi czas, ale na forum zawitałem dopiero teraz, nie wiem czemu tak późno ;p

Coś o sobie? Mam na imie Kacper i 20 lat. Gram w tej chwili w gry takie jak: LoL, Americans army proving grounds, cs 1.6 i czasem w duel o champions ;p

Hobby hmm, jedyne co lubie robić to edytować filmiki ( początkujący :/emoticons/nowe_tongue.png" alt=":P" srcset="/emoticons/tongue@2x.png 2x" width="20" height="20">

cz

Yołki yoł :D

hejo

Hejka. (:

Cześć miłego użytkowania xD

:D

Siemanko, miłego uczestniczenia w życiu forum :)

Siemanko wszystkim, z portalu mmorpg korzystalem przez dość długi czas, ale na forum zawitałem dopiero teraz, nie wiem czemu tak późno ;pCoś o sobie? Mam na imie Kacper i 20 lat. Gram w tej chwili w gry takie jak: LoL, Americans army proving grounds, cs 1.6 i czasem w duel o champions ;pHobby hmm, jedyne co lubie robić to edytować filmiki ( początkujący :/emoticons/nowe_tongue.png" alt=":P" srcset="/emoticons/tongue@2x.png 2x" width="20" height="20">

Witamy na forum :)

Szukasz ekipy do gry w Lolka ?:D Pisz pw.

Siemka :3

Witam, baw się dobrze :3

Siemka. Ajron to co wrzuciłeś chyba nie dotyczy działu Przedstaw się, ale mogę się mylić.

Hejooooo :D

Też myślałem, że to nei dotyczy tego działu :< A co do świrowania, to nic nie mogę obiecać bo zdarza mi się czasem xd

Siemanko! :) Miłego korzystania z forum. :)

ja tez witam :)

Cześć i czołem

Yo'w, mam nadzieję że nie jesteś kolejnym trollem ^^

Siemasz. ;)

Witam

hejka :)