No i doczekaliśmy się. W przyszłym miesiącu anglojęzyczny Ragnarok Online 2

Chociaż zastrzegam sobie prawo do 1% błędu. Dlaczego? Bo ten sam wydawca (Playpark) ma wydać anglojęzycznego (wersja SEA) CABALA 2. Jest to jednak mało prawdopodobne, żebyśmy akurat C2 zobaczyli w grudniu, zważywszy, że koreańska Open Beta startuje dopiero za dwa tygodnie.&...

Wyświetl pełny artykuł

Dobre, nie wiem jakim cudem to się stało, kto z was wie że instnieje prywatny serwer do Ragnorok'a 2? I to nie od tygodnia czy nawet miesiąca. Serwer ma trzy lata, "Sep 3 2010" o "07:38 AM" Admin napisał temat "YggRO2 Anniversary", serio, nie miałem pojęcia że serwer działa od 2009 roku... dłużej niż koreański official?

Temat "=ONLINE= Server Status 30th October", co to znaczy? Że serwer działa i jest online do dziś, chyba sam zagram ;d

http://www.yggro2.ne...e.php?name=home

Serwer zasługuje na dużo większą populację...

Ps. mam nadzieję że napisanie tego w tym temacie nie jest wbrew regulaminowi, warto by zrobić o tym jakiegoś newsa ;d

Chociaż zastrzegam sobie prawo do 1% błędu. Dlaczego? Bo ten sam wydawca (Playpark) ma wydać anglojęzycznego (wersja SEA) CABALA 2. Jest to jednak mało prawdopodobne, żebyśmy akurat C2 zobaczyli w grudniu, zważywszy, że koreańska Open Beta startuje dopiero za dwa tygodnie.&...

Wyświetl pełny artykuł