No kiedyś trzeba

Cześć jestem Turbotauren aka Inbloom. Byłem Hunterem na 80lvl z full wrathfulle Moje talenty rozdawałem w MM. Byłem Taurenem, jak się łatwo domyślić po mojej nazwie. Urodziłem się w 2010r gdzieś w lipcu/sierpniu. Po wbiciu wrathfulli niestety straciłem kontrolę i dostałem bana. No, a więc teraz wylądowałem tutaj.

A tak na serio siema, jestem Paweł pochodzę z Świętokrzyskiego, lubię sporty. Moim całym życiem był WoW. Teraz aktualnie gram w inne gry niestety WOTLKA minęło tak szybko jak się zaczęło [*].

Na portal zaglądam gdzieś od paru lat. Dopiero od niedawna założyłem konto.

Jestem także wielkim-dużym fanem Nirvany jak i In-Flames.

Dobry troll - już chciałem odpisać coś innego, ale jednak był tekst

Siema

te szybkie przywitania... hej

No witaj kotek, Miłego pobytu.

Witam. Tak dla przypomnienia, wiesz, że już trochę ostrzeżeń nazbierałeś. Bądź ostrożny :)

Trochę? Dopiero 8 na 10. Jeszcze długi czas przede mną hahaha xD.

Witam. Tak dla przypomnienia, wiesz, że już trochę ostrzeżeń nazbierałeś. Bądź ostrożny

Może dlatego się przedstawia :D Po to aby ktoś go pamiętał jak dostanie bana ^^

A tak na serio, nie strasząc użytkownika Ikariam666 - Witam w tym upośledzonym gronie ( poza adminami ) :P

Cześć, kiedy jedziesz na koncert Nirvany?

heheh, ale mi się żart udał.

Witaj ^_^

Witaj panocku :)

Milego pobytu na forum :).

Witanko ! Proszę o warna dla vampira :D

No jak to ktoś jedzie na Nirvane? Bodajże mają w Reading koncert 30 sierpnia hah:).

Cześć jestem Turbotauren aka Inbloom. Byłem Hunterem na 80lvl z full wrathfulle Moje talenty rozdawałem w MM. Byłem Taurenem, jak się łatwo domyślić po mojej nazwie. Urodziłem się w 2010r gdzieś w lipcu/sierpniu. Po wbiciu wrathfulli niestety straciłem kontrolę i dostałem bana. No, a więc teraz wylądowałem tutaj.

A tak na serio siema, jestem Paweł pochodzę z Świętokrzyskiego, lubię sporty. Moim całym życiem był WoW. Teraz aktualnie gram w inne gry niestety WOTLKA minęło tak szybko jak się zaczęło [*].

Na portal zaglądam gdzieś od paru lat. Dopiero od niedawna założyłem konto.

Jestem także wielkim-dużym fanem Nirvany jak i In-Flames.