No more room in hell

Witam, chciałbym przedstawić wam dosyć nową grę survival (nie, nie takie jak warz, tutaj liczy się przetrwanie i wysokie pingi.)

A zatem zabieramy się za grę.

No more room in hell to gra indie która zostanie wkrótce wydana (prawdopodobnie w tym roku.) na platformie steam na pc'eta.

Gra będzie darmowa,a wymaga jedynie silnik Source SDK base 2007, którego można pobrać za darmo ;)

rduo.jpg

Cechy gry:

- 100% darmowe

- Co-op do 8 graczy.

- Komunikacja głosowa jest limitowana, czyli tym dalej jesteś tym słabiej twój kompan będzie Cie słyszeć.

- Dynamiczne mapy, czyli poprzednia gra na tej samej mapie będzie inna niż następna.

- Tryb przetrwania : Broń się przed umarłymi i utrzymaj swoje schronienie w nadziei ekstrakcji do bezpiecznej strefy.

- Realizm : W skrócie, mało jest amunicji i broni, celuj w głowę, jedno ukąszenie bez bandaży i lekarstw = przemieniasz się w jednego z ''nich''.

- Różne zombie, od zwykłego umarlaka do małych dzieci, ale zombie to nie twój jedyny wróg...

- 27 broni (będzie więcej) od zwykłego 9mm do potężnej piły mechanicznej.

- Bez pay 2 win, gra jest i będzie 100% darmowa.

- Żadnych reklam.

Co planują developerzy:

- Strażnicy cyt: ''Czy pomogą tobie? Czy może wezmą Cie za zwykłego zombie?

- Pełne rozczłonkowanie, czyli w skrócie będziesz mógł uciąć zombie ręce i nogi a nie tylko głowę, jak psychopata którym zawsze chciałeś/aś być...

- Więcej trybów.

- Nowe zombie, SWAT/Wojskowe zombie.

- Więcej postaci.

- Steam achievment i Staty.

- Więcej updatów.

- Więcej map i innych rzeczy razem ze steam support.

00nd.jpg

Biedny Pan który zaraz się przemieni jeśli nie zostanie pożarty żywcem.

Oczywiście, każda gra ma swoje plus i minusy, jedyny minus dla mnie to pingi, które są wysokie, ale nie zawsze, są servery gdzie pingi są 45-90 max.

A więc na co czekasz? Gra jest darmowa :)

Link : http://steamcommunit...re room in hell

Życzę zabawy.

Edit : Jeśli zły dział, proszę o przeniesienie.

nowa? Gralem w to duuuuuzo czasu temu : ) ( przed 2013 )

O, w takim razie moja wina, mało ludzi w to gra, więc myślałem że nowa :)

Dzięki za polecenie, gram od wczoraj i oderwać się nie mogę :D

Dodajcie mnie na steam to zagramy razem :D

http://steamcommunity.com/profiles/76561198026506919

Trochę już pograłem i jest kilka mankamentów ale ogółem nie jest źle. Na pewno osiągnie pewien sukces.

skoro mialoby osiagnac sukces to juz dawno temu, gra jest stara ;p

No tak ale to dopiero beta i gra nie jest nigdzie reklamowana.

no to nie jest gra tylko mod do half-life 2 gdyby to była gra to by było troszeczkę o niej głośniej :D

No nie wiem, L4D i L4D2 ma dośc dużo graczy i wygląda lepiej od tej gry, teraz z summer sale liczba graczy w l4d2 wzrosła i to jak :D

Ale zawsze można pograć, jedno mnie interesuje są tam jakieś skille dla ludzi / zombie? Tak jak np. plucie w l4d

iFuuq7 proszę doucz się zanim zaczniesz komentować. L4D to czysty co-op który nie należy do najtrudniejszych. NMRIH to (co ciekawe) dość dobrze zrobiony symulator apokalipsy zombie. Występuje tu wszystko, począwszy od barykadowań a skończywszy na zarażaniu. Powiedz mi po co "skille"? Przecież jako ludzie jesteśmy do siebie podobni i mało kto ma jakieś super zdolności. Tak więc tutaj tego nie spotkasz gdyż gra stawia na 100% realizm.

Misiael ma 100% racji :D

Przecież w Lefcie nie ma żadnych skilli dla ludzi.. tylko dla specjalnych zarażonych np. Splitterka pluje.

Hm, ciekawe, na pewno pobiorę :). A gra to Open World, czy są serwery do 8 osób? Bo jak nie open world, to trochę lipa, bo szukam czegoś takiego jak DayZ, co by poszło mi na PC.

Tylko 8 osób TO NIE JEST MMO coś jak CS :D

Albo się robi konkretne misję albo bawi w survival czyli obrona przed falami zombie.

Zarąbista! BARDZO POLECAM! :) Dzięki ziomuś! Wspaniała zabawa na trybie Survival, zwłaszcza na mapce flooded :D. Zbieramy może jakąś ekipę?

Juz nie mogę się doczekać 1.07, gdzie kończyny będą zombiakom odpadać :D.

Siema pytanko mam wystarczy że ściągne grę 2 gb czy muszę coś jeszcze robić ze steamem ? I najważniejsze pytanie jak tam ludzie reagują bo zwykle jak gram coopa fps to tylko słychać "wow girl!" "we have gril!" itp. też takie rzeczy tam się dzieją, nie powiem irytuje to po czasie :P

Coś mi zalatuje Zombie Panic Source.

Pobieram, zapraszam na steam Paweleqqk do wspólnego grania.