Z tego co widzę to popularne stało się, aby osoby przebywające już od jakiegoś czasu na forum dopiero teraz się witały. No to cóż też się przywitam i opowiem o sobie,
Mam na imię Wojtek. Urodziłem się i mieszkam we Wrocławiu. Tam też się uczę a dokładnie w Elektronicznych Zakładach Naukowych w klasie o profilu technik informatyk. Odkąd dostałem komputer zainteresowałem się tym jak to wszystko działa. Potem przyszło zainteresowanie stronami internetowymi, a raczej tym jak się je robi, więc zabrałem się za naukę html (potem xhtml i php). Wraz z tym rozpoczęło się przesiadywanie na różnych forach internetowych poświęconych tej tematyce. Oczywiście z ciekawości musiałem zobaczyć jak się takie fora robi więc sprawdzałem phpbb, smf, potem też phpbb by przemo jednak na jakiś darmowych serwisach. Z czasem to mi nie wystarczało więc ściągałem pliki forum smf i phpbb i w nich grzebałem, przerabiałem itd. /Jako że miałem już niejakie doświadczenie jeżeli chodzi o forum często byłem brany na moderatora czy nawet administratora na tych forach na których wcześniej byłem zwykłym userem. Ale co z tego, że to napisze. Przecież każdy mógłby coś takiego napisać…
Teraz czas napisać bardziej o sobie.
A więc jaki jestem? To głównie zależy od tego kto mnie ocenia. Ale ja sam o sobie mogę napisać że:
- jestem chamski
- wulgarny
- zboczony
- ironiczny
- nienormalny
- pomocny
- szanuje płeć piękną
- nigdy nie zdradzam sekretów
- nigdy się nie poddaje
- walczę nawet wtedy gdy wiem, że nie wygram
Dalej nie chce mi się pisać o wadach/zaletach
Co lubię?
Wszystko co dotyczy informatyki
Gry MMORPG
Kobiety
Muzykę głównie rock, metal, reggae, czasem słucham tez rapu czy też disco polo
Żartować
Chodzić po górach
Nurkować
To tyle i w sumie to nie obchodzi mnie co o mnie myślicie bo ja jestem jaki jestem i się nie zmienię tylko dlatego że komuś z forum nie odpowiada to jakim jestem człowiekiem.
Pozdrawiam