No może i ja się przywitam

Z tego co widzę to popularne stało się, aby osoby przebywające już od jakiegoś czasu na forum dopiero teraz się witały. No to cóż też się przywitam i opowiem o sobie,

Mam na imię Wojtek. Urodziłem się i mieszkam we Wrocławiu. Tam też się uczę a dokładnie w Elektronicznych Zakładach Naukowych w klasie o profilu technik informatyk. Odkąd dostałem komputer zainteresowałem się tym jak to wszystko działa. Potem przyszło zainteresowanie stronami internetowymi, a raczej tym jak się je robi, więc zabrałem się za naukę html (potem xhtml i php). Wraz z tym rozpoczęło się przesiadywanie na różnych forach internetowych poświęconych tej tematyce. Oczywiście z ciekawości musiałem zobaczyć jak się takie fora robi więc sprawdzałem phpbb, smf, potem też phpbb by przemo jednak na jakiś darmowych serwisach. Z czasem to mi nie wystarczało więc ściągałem pliki forum smf i phpbb i w nich grzebałem, przerabiałem itd. /Jako że miałem już niejakie doświadczenie jeżeli chodzi o forum często byłem brany na moderatora czy nawet administratora na tych forach na których wcześniej byłem zwykłym userem. Ale co z tego, że to napisze. Przecież każdy mógłby coś takiego napisać…

Teraz czas napisać bardziej o sobie.

A więc jaki jestem? To głównie zależy od tego kto mnie ocenia. Ale ja sam o sobie mogę napisać że:

- jestem chamski

- wulgarny

- zboczony

- ironiczny

- nienormalny

- pomocny

- szanuje płeć piękną

- nigdy nie zdradzam sekretów

- nigdy się nie poddaje

- walczę nawet wtedy gdy wiem, że nie wygram

Dalej nie chce mi się pisać o wadach/zaletach

Co lubię?

Wszystko co dotyczy informatyki

Gry MMORPG

Kobiety

Muzykę głównie rock, metal, reggae, czasem słucham tez rapu czy też disco polo

Żartować

Chodzić po górach

Nurkować

To tyle i w sumie to nie obchodzi mnie co o mnie myślicie bo ja jestem jaki jestem i się nie zmienię tylko dlatego że komuś z forum nie odpowiada to jakim jestem człowiekiem.

Pozdrawiam ;)

Witam bardzo ale to bardzo

A i w jakim jesteś wieku??jeżeli można spytać oczywiście nie??

Witojcie :P

Saluto

Też mi się to zdarza :lol:

Cześć ^

A no powitać !!!

Jak dla mnie jesteś całkiem normalny

Zdrastwajcię

No witam, witam. Tylko trochę późno. No ale podobno jak to powiedział Kuboszek "lepiej późno niż wcale"

A i w jakim jesteś wieku??jeżeli można spytać oczywiście nie??

Spytac zawsze można :P No ale jeżeli jest Ci to do czegoś potrzebne to mam 16 prawie 17.

A wiesz trochę ciekawski jestem;D

Może i wada ale mała;D

To co dla ciebie jest wadą dla kogoś może być zaletą i odwrotnie ;)

Zboczenie, wulgarność, chamstwo :P. Ciekawe. Tak czy inaczej, witajże.

No tak xD co do wulgarności to jak się zdenerwuje to sam nie nawet nie czuje że klnę. Jeżeli zaś o chamstwo chodzi to w sumie nawet sam nie wiem jak to jest po prostu czasem jestem miły i łagodny a czasem tyram że dajcie spokój. No a zboczenie to już wrodzone ale nie jest tak źle po prostu mam skojarzenia.

Z tego co widzę to popularne stało się, aby osoby przebywające już od jakiegoś czasu na forum dopiero teraz się witały. No to cóż też się przywitam i opowiem o sobie,

Mam na imię Wojtek. Urodziłem się i mieszkam we Wrocławiu. Tam też się uczę a dokładnie w Elektronicznych Zakładach Naukowych w klasie o profilu technik informatyk. Odkąd dostałem komputer zainteresowałem się tym jak to wszystko działa. Potem przyszło zainteresowanie stronami internetowymi, a raczej tym jak się je robi, więc zabrałem się za naukę html (potem xhtml i php). Wraz z tym rozpoczęło się przesiadywanie na różnych forach internetowych poświęconych tej tematyce. Oczywiście z ciekawości musiałem zobaczyć jak się takie fora robi więc sprawdzałem phpbb, smf, potem też phpbb by przemo jednak na jakiś darmowych serwisach. Z czasem to mi nie wystarczało więc ściągałem pliki forum smf i phpbb i w nich grzebałem, przerabiałem itd. /Jako że miałem już niejakie doświadczenie jeżeli chodzi o forum często byłem brany na moderatora czy nawet administratora na tych forach na których wcześniej byłem zwykłym userem. Ale co z tego, że to napisze. Przecież każdy mógłby coś takiego napisać…

Teraz czas napisać bardziej o sobie.

A więc jaki jestem? To głównie zależy od tego kto mnie ocenia. Ale ja sam o sobie mogę napisać że:

- jestem chamski

- wulgarny

- zboczony

- ironiczny

- nienormalny

- pomocny

- szanuje płeć piękną

- nigdy nie zdradzam sekretów

- nigdy się nie poddaje

Dalej nie chce mi się pisać o wadach/zaletach

Co lubię?

Wszystko co dotyczy informatyki

Gry MMORPG

Kobiety

Muzykę głównie rock, metal, reggae, czasem słucham tez rapu czy też disco polo

Żartować

Chodzić po górach

Nurkować

To tyle i w sumie to nie obchodzi mnie co o mnie myślicie bo ja jestem jaki jestem i się nie zmienię tylko dlatego że komuś z forum nie odpowiada to jakim jestem człowiekiem.

Pozdrawiam ;)