No tak

...w sumie wypadałoby się przywitać. ;] Generalnie, granie na komputerze ogranicza się dla mnie tylko do grania w MMOsy wszelakiej maści. Jakiś czas temu liczyłem w ile zagrałem, wyszło mi koło 60 więc...chyba kwalifikuję się tutaj. Tak czy siak, cześć czołem, służę pomocą i czym tam byście jeszcze chcieli.

A czym się zajmuję? Uczeniem się do matury się zajmuję obecnie. ;] Potem studia..mam nadzieję, że uda mi się dostać na stomatologię. Wychowywałem się na graniu na konsolach, dlatego gram na kompie tylko w sieciówki. Powiedzmy, że lubię japońską popkulturę, ale nie jakoś przesadnie, na ścianach nie mam porozwieszanych mangowych panienek, tak samo nie mam sekretnego folderu z takowymi. ;) Staram się uprawiać jakiś sport aktywnie, póki co jest to tylko jeżdżenie na rowerze, chcę się jeszcze nauczyć jeździć na desce. Chyba wszystko...nie lubię pisać o sobie, wolę jak ktoś mnie o coś pyta. ;]

Siema. Miłego pisania na forum. :)

Tja, jak narazie dobrze idzie...chociaż szczerze mówiąc...mam uprzedzenia co do polskich graczy, zapamiętali się oni w mojej głowie raczej jako ci prostaccy i chamscy do granic. ;]

Witaj.I pamiętaj, że nie wszyscy polscy gracze tacy są :)

Mogłeś nieco więcej o sobie powiedzieć, ale i tak siemanerko. :P

Ciągle mogę...jak was coś interesuje, to pytajcie. ;)

Co do graczy...Widocznie ja mam największego pecha świata, skoro trafiam na tych samych najgorszych polskich "graczy". Potem mi się obrywa od Anglików czy zupełnie kogoś innego za nas.

Yo brother ^^

Napisz w 1st poscie czym sie zajmujesz, co lubisz itp ^^

No niestety PL community ownuje :D

Nigdy nie można wierzyć i kierować się stereotypami. Jednak prawdą jest to że Polacy z natury są chamscy ale nie wszyscy a co do anglików i dodam jeszcze amerykanów są to najbardziej tępe i nie przyjemne do rozmowy umysły,

Co grałem na jakimś angielskim serwie to gdy usłyszeli " from Poland " odpowiadali " pff ". Szlak trafia człowieka. Może to nie na temat ale muszę się wyżyć bo piątek a już rano odśnieżałem. Ostatnio oglądałem amerykański film i był tam tekst " ta wioska wygląda jak z tych biednych krajów: Afryki czy Polski także co można pomyśleć :angry:

A jak ktoś mówi że Polska jest słaba, że mamy słaby rząd itd a pomyśleliście że Polska od lat jest atakowana ze wszystkich stron, miała 3 rozbiory - jest jak szachownica dla innych. A np. amerykanie - kopalnie złota zero wojen na swoim terenie i burzą o jeden atak na WTC. Pamiętajmy bądźmy patriotami i szanujmy to co mamy bo żle nie jest

Aha no i witam :lol: jak grałes ostatnio w 60 gier to pewnie tak jak ja testujesz wszystkie i nie możesz znaleźć tej jedynej.

Miłego pisania na forum i częstego udzielania życzę. ;)

Ciągle mogę...jak was coś interesuje, to pytajcie. Co do graczy...Widocznie ja mam największego pecha świata, skoro trafiam na tych samych najgorszych polskich "graczy". Potem mi się obrywa od Anglików czy zupełnie kogoś innego za nas.

No niestety jest wiele polskich graczy którzy są tacy jak ich opisałeś.

Witam cię miłego pisania na forum. :rolleyes:

Co do graczy...Widocznie ja mam największego pecha świata, skoro trafiam na tych samych najgorszych polskich "graczy". Potem mi się obrywa od Anglików czy zupełnie kogoś innego za nas.

Może w złe gry grałeś? :P Czym ze sportu się interesujesz?

Nie, raczej mubutu ma rację, nie mogę sobie znaleźć tej jednej dobrej gry. Chociaż póki co najdłużej zatrzymałem się przy RFie i Allodsie. Wyedytowałem pierwszego posta, także jak coś, to tam jest trochę więcej.

Nie cierpię piłki nożnej, możecie mnie linczować. :P Generalnie sporty zespołowe są trochę lipne, nie przepadam za tym. Sportem chcę się zacząć dopiero interesować. Kumpel pomaga mi składać rower na typowy offroad.

Kolejny do otrzymywania ostrzeżeń. Witam...

Kolejny do otrzymywania ostrzeżeń. Witam...

Myślę, że będziesz miał mało okazji, by takowe mi wlepić. ;)

Czas pokaże. Obyś miał rację.

Siemasz kolo :Q

Siemasz skarbie ;p( z tym skarbie to zart oczywiscie :D)

Siemasz skarbie ;p( z tym skarbie to zart oczywiscie )

Łe...a ja myślałem, że serio. ;]

odrazu " Łe " może jest ładna :lol:

...w sumie wypadałoby się przywitać. ;] Generalnie, granie na komputerze ogranicza się dla mnie tylko do grania w MMOsy wszelakiej maści. Jakiś czas temu liczyłem w ile zagrałem, wyszło mi koło 60 więc...chyba kwalifikuję się tutaj. Tak czy siak, cześć czołem, służę pomocą i czym tam byście jeszcze chcieli.

A czym się zajmuję? Uczeniem się do matury się zajmuję obecnie. ;] Potem studia..mam nadzieję, że uda mi się dostać na stomatologię. Wychowywałem się na graniu na konsolach, dlatego gram na kompie tylko w sieciówki. Powiedzmy, że lubię japońską popkulturę, ale nie jakoś przesadnie, na ścianach nie mam porozwieszanych mangowych panienek, tak samo nie mam sekretnego folderu z takowymi. ;) Staram się uprawiać jakiś sport aktywnie, póki co jest to tylko jeżdżenie na rowerze, chcę się jeszcze nauczyć jeździć na desce. Chyba wszystko...nie lubię pisać o sobie, wolę jak ktoś mnie o coś pyta. ;]