Witajcie, niedawno dostałem kluczyk do WildStar'a, zatem założyłem konto, użyłem kodu i ściągnąłem grę. Jednak podczas logowania cały czas pokazują mi się te błędy
O co chodzi? Co powinienem zrobić, by móc się zalogować?
Pozdrawiam, Stefan.
Witajcie, niedawno dostałem kluczyk do WildStar'a, zatem założyłem konto, użyłem kodu i ściągnąłem grę. Jednak podczas logowania cały czas pokazują mi się te błędy
Musisz pobrac klienta o nazwie WildStarPTR , a to co probojesz odpalic to server oficjalny. Poki co mozesz grac tylko na serverze ptr.
Rozumiem, że pisząc "kluczyk do WildStar'a" masz na myśli dostęp do Closed Bety? Jeżeli tak, to prawdopodobnie ściągnąłeś zwykłego klienta zamiast PTR i dlatego nie możesz się zalogować.
Link do tematu na oficjalnym forum WildStara: LINK
Bezpośredni link do klienta PTR: LINK
@edit
no i ktoś mnie wyprzedził
Zatem już myślę, że problem rozwiązany (mam nadzieję). Dziękuję.
Zatem już myślę, że problem rozwiązany (mam nadzieję). Dziękuję.
Pamiętaj, że wraz z dniem 29 września, nastąpi usunięcie wszystkich postaci uczestniczących w CBT.
@PanStefan
Po przejściu na F2P będziesz musiał pobrać klienta na nowo, tego oficjalnego więc radzę to zrobić nieco szybciej
Czyli zamiast grindu, trzeba będzie zapoznać się z podstawami i ogólna mechaniką
Właśnie ściągnąłem oficjalnego klienta, więc nie będę go usuwał (chociaż taki miałem zamiar, zatem dzięki za informację SiLuS)