Witam, Ostatnio napisałem temat czy poelcacie "Sword Art Online" teraz mam kolejne pytanie czy polecacie "Nogizaka Haruka No Himitsu" i czy znacie jakieś inne Anime które jest troche podobne o SAO prędzej chodzi oto że o grach jest ;P
Nogizaka Haruka No Himitsu I inne Anime o MMorpg
Cóż, anime o grach, to napewno jeszcze będzie Accel World i BTOOOM!
Są to tytuły nowe.
Ale do SAO jednak im trochę daleko.
A o "Nogizaka Haruka No Himitsu" się nie wypowiem bo nie oglądałem.
Przypomniało mi się jeszcze "Gantz". Nie jest typowo o grze jako komputerowej tylko takiej trochę krwawej grze po śmierci. Oraz Mirai Nikki, tutaj też gry komputerowej nie uświadczymy, ale też toczy się gra, nawet ciekawa.
Btooom moze i jest o grze ale zeby do SAO bylo mu daleko ... jak dla mnie to SAO jest dawno za BTOOOM!. Ale porownywac je tez jest ciezko bo raczej ich tematyka sie troche roznia. Na dodatek SAO glownie zyskalo na popularnosci dlatego ze jest w grze MMORPG. A Btooom to anime psychologiczne.
Co do anime ktore podales...Nie znam .Anime o grach- nie znam zadnego poza SAO,Accel world i BTOOOM!. Ale chyba nie ma za wiele anime o grach.
anime o grach seria .hack// jest kilka anime, Dragon Drive, Video Senshi Laserion, Dennou Coil
Co do Nogizaka Haruka No Himitsu ogólnie tytuł jest fajny są 2 serie po 12 odcinki i jednak ova 4 odcinki kończąca całą fabule przynajmniej na razie :]...jest to komedia romantyczna, która według mnie jest warta obejrzenia :]
Witam, Ostatnio napisałem temat czy poelcacie "Sword Art Online" teraz mam kolejne pytanie czy polecacie "Nogizaka Haruka No Himitsu" i czy znacie jakieś inne Anime które jest troche podobne o SAO prędzej chodzi oto że o grach jest ;P