Nogizaka Haruka No Himitsu I inne Anime o MMorpg

Witam, Ostatnio napisałem temat czy poelcacie "Sword Art Online" teraz mam kolejne pytanie czy polecacie "Nogizaka Haruka No Himitsu" i czy znacie jakieś inne Anime które jest troche podobne o SAO prędzej chodzi oto że o grach jest ;P

Cóż, anime o grach, to napewno jeszcze będzie Accel World i BTOOOM!

Są to tytuły nowe.

Ale do SAO jednak im trochę daleko.

A o "Nogizaka Haruka No Himitsu" się nie wypowiem bo nie oglądałem.

Przypomniało mi się jeszcze "Gantz". Nie jest typowo o grze jako komputerowej tylko takiej trochę krwawej grze po śmierci. Oraz Mirai Nikki, tutaj też gry komputerowej nie uświadczymy, ale też toczy się gra, nawet ciekawa.

Btooom moze i jest o grze ale zeby do SAO bylo mu daleko ... jak dla mnie to SAO jest dawno za BTOOOM!. :D Ale porownywac je tez jest ciezko bo raczej ich tematyka sie troche roznia. Na dodatek SAO glownie zyskalo na popularnosci dlatego ze jest w grze MMORPG. A Btooom to anime psychologiczne.

Co do anime ktore podales...Nie znam .Anime o grach- nie znam zadnego poza SAO,Accel world i BTOOOM!. Ale chyba nie ma za wiele anime o grach.

anime o grach seria .hack// jest kilka anime, Dragon Drive, Video Senshi Laserion, Dennou Coil

Co do Nogizaka Haruka No Himitsu ogólnie tytuł jest fajny są 2 serie po 12 odcinki i jednak ova 4 odcinki kończąca całą fabule przynajmniej na razie :]...jest to komedia romantyczna, która według mnie jest warta obejrzenia :]

Witam, Ostatnio napisałem temat czy poelcacie "Sword Art Online" teraz mam kolejne pytanie czy polecacie "Nogizaka Haruka No Himitsu" i czy znacie jakieś inne Anime które jest troche podobne o SAO prędzej chodzi oto że o grach jest ;P