Nokia 500

Witam. Otóż chcę sprzedać Sony Ericssona C905 (jak ktoś chcę kupić to proszę pisać na PW :)) i kupić Nokie 500. Co myślicie o tym telefonie? Ma system android? Czy pociągnie kartę 32GB (gdzieś czytałem, że max. w tym fonie to 32gb, lecz chcę się upewnić).Jeśli ktoś ma ten telefon, to czy poleciłby mi go?

ale wiesz o tym że Google.pl nie boli ??? po co pytasz się jaki ma android zamiast sprawdzić to co chcesz na googlach.ale żeby nie offtopować nie ma androida.

Autor chcial uzyskac wasza opinie na temat tego telefonu. A Ty mu odpowiadasz w stylu "google nie boli"...

#thread

Nokia 500 jest dla mnie dobrym telefonem, przynajmniej mi wystarcza, bo sam go posiadam. Mysle, ze jesli nie masz wymagan wzietych z kosmosu to i Tobie on bedzie odpowiadac:)

Pozdrawiam

Autor chcial uzyskac wasza opinie na temat tego telefonu. A Ty mu odpowiadasz w stylu "google nie boli"...#threadNokia 500 jest dla mnie dobrym telefonem, przynajmniej mi wystarcza, bo sam go posiadam. Mysle, ze jesli nie masz wymagan wzietych z kosmosu to i Tobie on bedzie odpowiadac:) Pozdrawiam

Nie wiem czy wymaganie od telefonu karty 32gb jest kosmiczne, ale w pewnym stopniu chyba tak... :unsure: Chciałbym, żeby teledyski, filmy nie cięły się w wysokiej rozdzielczości i żeby muzyka ładnie grała. Pragnę też, aby ekran był bardzo czuły. Siostra ma ten telefon i nawet fajny, no ale czy można zmienić motyw tak, aby w tym okienku gdzie są te wiadomości, ustawienia itp. był jakiś obrazek na bakround. Tak jak w moim soniaku. Wszędzie można dać taką tapetę jaką chcę :)

Odpuść sobie nokie 500 to syf pokroju avili(tzn wydana żeby zalać rynek), jeśli chcesz płynnie odtwarzać filmy w 1080p przyszykuj około 700-800zł SE neo v albo Samsung wave s8500 to moje propozycje.

a może tak 3310? używam go już kilka lat, ma trochę rys i zaschniętej krwi ale jest niezawodny i pomaga w ciężkich sytuacjach

Witam. Otóż chcę sprzedać Sony Ericssona C905 (jak ktoś chcę kupić to proszę pisać na PW :)) i kupić Nokie 500. Co myślicie o tym telefonie? Ma system android? Czy pociągnie kartę 32GB (gdzieś czytałem, że max. w tym fonie to 32gb, lecz chcę się upewnić).Jeśli ktoś ma ten telefon, to czy poleciłby mi go?