Witam, Otóż chciałbym was prosić o pomoc, Ponieważ będę brał telefon ale nie wiem który. I proszę was teraz o pomoc w podjęciu decyzji i napisaniu mi który telefon jest lepszy i dlaczego. Cena się nie liczy ponieważ je znam i idę na abonament a cena mniej więcej ta sama.
Nokia Lumia 620 vs HTC Phone 8S
Ogólnie jednak lepiej wsiąść Nokie ma wymienną obudowę i jest mniej awaryjna,posiada lepszy aparat,aplikacje noki.
Tu masz linka porównaj sobie http://versusio.com/pl/nokia-lumia-620-vs-htc-8s.
ja uzywam od lat htc tyle ze android i moge polecic bo dobre telefony i wytrzymale
Dzięki, Wezmę jednak Lumię
Ja jednak wziąłbym HTC.
W końcu ma androida.
Miałbyś z tym telefonem więcej zabawy jak i opcji.
No ale cóż...twój wybór
Akurat to HTC ma Windowsa.. Z tego co wiem HTC ma trochę szybszą przeglądarkę, jednak pozbawiony jest wszystkich bonusów, które ma nokia. Zależy więc na czym Ci zależy.
Ja jednak wziąłbym HTC.W końcu ma androida.Miałbyś z tym telefonem więcej zabawy jak i opcji.No ale cóż...twój wybór
Sorry ale Android w tanich telefonach jest marniutki tym bardziej że wymieniłem htc z WP8
Witam, Otóż chciałbym was prosić o pomoc, Ponieważ będę brał telefon ale nie wiem który. I proszę was teraz o pomoc w podjęciu decyzji i napisaniu mi który telefon jest lepszy i dlaczego. Cena się nie liczy ponieważ je znam i idę na abonament a cena mniej więcej ta sama.