Nokia Lumia

Witam otoz mam problem. Mam sobie wziac nowy telefonik. Jedyne ktore mnie interesuja to

Nokia Lumia 610,

Nokia Lumia 710,

Nokia Lumia 800.

I chcialbym prosic was drodzy uzytkownicy tego forum o napisanie ktory z tych telefonow jest najlepszy I dlaczego. Bardzo prosze o NIE PODAWANIE INNYCH MODELOW TELLEFONOW Z TEJ SAMEJ POLKI CENOWEJ.

Chcialbym was prosic o pomoc. Z gory dziekuje.

Nokia Lumia 800 - najwięcej ramu, najlepszy procek, najwydajniejsza bateria i aparat po prostu miodzio.

Znajomy kupił i bardzo sobie chwali.

Wiesz, zazwyczaj tak jest, że im nowszy model tym wydajniejszy i lepszy.800 jest najlepsza ze względu tak jak napisał up, ale także jest chyba najlepszym telefonem do tego przedziału cenowego.

Dzieki Wielkie za szybka odpowiedz. Bardzo mi to pomoze. Jutro jade i go kupuje.

Nokia lumia 800 jest najlepsza w tym przedziale jednak lepiej zainwestować w nokie lumie 620 albo nawet 520.

Witam otoz mam problem. Mam sobie wziac nowy telefonik. Jedyne ktore mnie interesuja to

Nokia Lumia 610,

Nokia Lumia 710,

Nokia Lumia 800.

I chcialbym prosic was drodzy uzytkownicy tego forum o napisanie ktory z tych telefonow jest najlepszy I dlaczego. Bardzo prosze o NIE PODAWANIE INNYCH MODELOW TELLEFONOW Z TEJ SAMEJ POLKI CENOWEJ.

Chcialbym was prosic o pomoc. Z gory dziekuje.