Kurde blaumro. Teraz to pojechałeś... Serio za takie coś dawać warna? Nie można było napisać upomnienia na PW, że post lekko wykracza poza regulamin?
Serio, no. To już jest przesada...
Kurde blaumro. Teraz to pojechałeś... Serio za takie coś dawać warna? Nie można było napisać upomnienia na PW, że post lekko wykracza poza regulamin?
Serio, no. To już jest przesada...
Post został zgłoszony przez innego użytkownika jako spam. Uznałem, że zgłoszenie jest uzasadnione i dałem warna. Tyle. Pozdrawia głupi mod.
EDIT Mogłeś też do mnie napisać na priv. Niektórzy tak robią i zawsze udawało się wszystko wyjaśnić.
Świetnie, skoro już sobie wyjaśniliśmy wszystko, a wy pojechaliście po Blaumro myślę, że możemy zamknąć temat.
BLAUMRO
Gratulacje Mistrzu:)
Nie ma to jak doszukiwanie się wszędzie spamu - pewnie musisz mieć nudne życie prywatne. Miałem nie wygłupiać się z tymi zażaleniami ale nie wytrzymałem po tym wygłupie z Twojej strony.
Temat dotyczył zoomu w TERA. Otóż drogi modzie właśnie dostosowuje się go przez pokrętło na myszce! Gram w nią od dwóch lat i jeszcze nigdy nie dostosowywałem zbliżenia w inny sposób. Gdzie tu spam? No ja się pytam?
PS. Może ktoś łopatologicznie mi wytłumaczyć za co tego warna dostałem bo ten absurd mnie przerasta?