Kazdy kiedys zaczynal przygode z MMO. I nikt nie byl w tej dziedzinie PRO na starcie. Ten temat na sluzyc temu byscie sie pochwalili swoimi wpadkami ktore zaliczyliscie na poczatku waszej kariery jako graczy MMO.
Zaczne byscie wiedzieli o co mi chodzi
Wiekszosc pamietnych wpadek bylo zwiazanych z Lineage 2 bo to byla gra ktora przyszpiliła mnie na dlugi czas .
Expilem sobie na jakies lokacji i nagle zabil mnie inny gracz(jak sie okazalo nie tylko mnie). Odrodzilem sie w miescie i pobieglem dalej expic w to samo miejsce. Po drodze spotkalem grupe graczy ktorzy zapytali sie mnie czy widzialem PK. Ja im odpowiedzialem ze nie widzialem zadnego gracza o nicku PK .
Kolejna kwestia to czasy swietnosci kroniki C2. Gry B grady byly na topie. Wydropilem miecz Sword of Valhalla. Ale statsy P. Atk mial mniejsze niz moj C gradowy miecz(zapomnialem kompletnie by patrzec na M. Atk... a raczej nie wiedzialem). Jak sie potem okazalo byl to najlepszy miecz dla magow. Chodzil po bardzo wysokich cenach. A ja go sprzedalem za groszie .
W innej grze MMO byl event i byl weekend gdzie kazdy gracz w ekwipunku znajdywal Mounta. Ja nie wiedzialem co to u diabla jest. Przywolalem to z ekwipunku i POJAWILO SIE JAKIES BYDLE. Przestraszylem sie i chcialem to bic, ale jako ze to bylo moje, moja postac nie chciala tego uderzyc. Zaczelem uciekac w poplochu do miasta. W miescie tez za mna to bieglo, wiec uciekalem a w miedzyczasie pisalem by to ktos zabil . Potem mi powiedzieli ze zrobila sie nowa ikonka w pasku bocznym by to osiodłać