Norn warrior, czy Female Human?

No właśnie, mam taką rozkmine.

Pełen energii i zapału do gry wracam i nie wiem, czy kontynuować grę moim Nornem na 30 lvlu, czy utworzyć słodką wojowniczkę.

Póki co wygląd końcowych setów kierował mnie bardziej do Norna, ale... mam ochotę pobiegać cyckami. :P

Kogo polecacie?

Osobiście wolę grać żeńskimi postaciami. :P

Osobiscie Norn jako rasa nie przypadl mi do gustu, wyglada jak nieogolony slon. Human badz Sylvari, Asura tez jest calkiem zabawna rasa... sorry za brak polskich znakow ale pisze z fona

Norn (oczywiście płeć męska bo nie mam powodów aby grać żeńską) przypadła mi do gustu bo zbroje wyglądają bardzo fajnie jak i walka ładnie wygląda. Według mnie idealna rasa do klas z ciężkimi zbrojami.

Zdecydowanie norn :] Cultural na 80 lvl wygląda epicko :]

Norn, ale female, zrób się na Jorę i spotkasz Jormaga, to w przeciwieństwie do faceta - kobietę zabije, bo nie może jej hm... opętać (corruption).

Human mi się nie podoba, mimo że na prawie wszystkich bohaterach mam humana. To takie mniejsze zło.

A Sylvari? OMG. Jak można grać tym konarem? Mimo że rasa przed re-designem wyglądała jak elfy i sam narzekałem, to chciałbym powrotu do zielonych elfetów, tudzież skrzatów, niż jakieś chodzące konary. Brzydkie to w wersji female, a o male się nie wypowiadam, bo nawet nie ma o czym.

No i tak.

Dziś w nocy będę w domku. Wrócę i usiądę do GW2.

Do tego czasu przeglądałem sobie różne wyglądy zbroi co do mojej postaci.

Dalej nie wiem, kim grać. W moje oko wpadł jeszcze Charr i kobieta Norn. Chciałoby się zagrać każdą klasą.

Aktualnie mam do wyboru: Kobieta Human, Charr, Norn, kobieta Norn, oraz w ostateczności Human. Kogo wybrać?

Jaka rasa jest najlepsza pod względem animacji dla wojownika? Jaka rasa ma najładniejsze wyglądy zbroi? Na której leżą najlepiej i najładniej się prezentują?

Moja postać musi być idealna, bym po kilku godzinach nie musiał tworzyć nowej, stąd te niezdecydowanie. :)

Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc napisałem w tym.

Za odpowiedzi dziękuję.

Pozdrawiam.

Zawsze mam te same problemy z wyborem rasy dla moich klas :/. Najchętniej chciałbym race changera z gemstore. Co do animacji to każda klasa ma w sumie fajne, coniektórych denerwują np "goofy swing" u charra z greatswordem, zaś podoba im się rush na 4 łapach. U nornów znów ludziom często nie pasuje animacja biegu, nie odczuwa się, że ma się swiftness. Mnie tam w sumie te "problemy" nie przeszkadzają, zawsze przy wyborze rasy zazwyczaj patrzę na możliwość ubrania jej w coś co wyróżni się z tłumu, przez co human jest najlepszą opcją... mają w sumie najwięcej możliwości. U charrów zbroje są żałosne, a najżałośniejsze są helmety, jedyne rozsądne to z culturali. Niby ANet pisała, że dodadzą nowe i lepsze sety "kiedyś". Nornowie też mają niezłe sety, cultural t3 miażdży :).

Ja też miałem problem co zrobić dlatego machnąłem sobie to http://guildwars2.pl/jaka_jest_twoja_historia,a624 niech ten pseudo quiz zdecyduje za mnie i mam z głowy :D sam spróbuj.

Ja też miałem problem co zrobić dlatego machnąłem sobie to http://guildwars2.pl...a_historia,a624 niech ten pseudo quiz zdecyduje za mnie i mam z głowy sam spróbuj.

Ja akurat nie mam problemu co zrobić, tylko jaką rasę dobrać pod klasę.

Według tego testu wyszło mi Asura Thief. :D

Co mi się podoba w rasach:

U Nornów podoba mi się ta muskulatura, wielkość. Wyglądają niczym wojownik z arta GW2

Gdy gracz patrzący na taką postać boi się jej na samą myśl. Gdy taki warrior wpada w wir walki i myśli sobie: "hej, jestem wojownikiem w ciężkiej zbroi i ogromnym mieczem! Boisz się mnie? Nie? A powinieneś, bo zaraz będziesz martwy!" :)

Charr ma przegenialną animację biegania na czterech łapkach, ale średnio podoba mi się wygląd zbroi na nim. No i to kot, a ja za kotami nie przepadam...

Ludzie... zbyt... chudzi (?). Lubię popatrzyć na piękną twarzyczkę i piękne, kobiece włosy, podczas gry, ale wygląd zbroi jest bardzo... bardzo ubogi, moim zdaniem.

Chociaż ciężko cokolwiek pisać, bo nawet taki Sylvari, do którego nie pałam zbytnio miłością potrafi wyglądać w odpowiednim secie RE-WE-LA-CYJ-NIE!

Stąd też moje wątpliwości po setnym już przeglądanym obrazku jakiejś postaci w jakimś secie mam coraz większy mętlik w głowie. :)

Najlepiej zostań przy tym Nornie. Po co kombinować jak coś masz ;p ciśnij tym.

Jak mi taki norn wojownik wskakuje w wir walki, to ja nie myślę sobie: "hej, jestem wojownikiem w ciężkiej zbroi i ogromnym mieczem! Boisz się mnie? Nie? A powinieneś, bo zaraz będziesz martwy!" tylko "haha, jaki noob, zaraz wrzucę mu confusion i będę patrzył jak sam się bije."

Mnie się tam podoba Norn Female.

Norn jako Male też może być, tiery też ma fajne, ale dla mnie jest zbyt karykaturalny.

Jaki norn jaki norna najbardziej męską postacią na woja jest asura :P

No pomyślcie sobie 1v1 norn vs asura i norna obskakuje wpier ... asura jest taki fajny ^^ Niepozorny ^^

Jest tak niepozorny, że gracze prosili o zbanowanie Asur z turnieju PAX, głównie dlatego, że te "poważne" teamy, tworzą 5-osobową drużynę Asur. Jak taki mały szkodnik wlezie ci pod nogi, kiedy jesteś Charrem albo Nornem, to trudno go zauważyć. Nie wspomnę już o tym, że na jak zacznie odpalanie się AoE to wszystko jest na ekranie tak nawalone, że takiej Asury po prostu nie znajdziesz. Oczywiście problem jest też z odczytaniem animacji, bo są za małe i ze ztargetowaniem go.

Ja właśnie miałem zamiar zrobić Asurę wojownika po tym jak już kupię własne GW2 :D

No właśnie, mam taką rozkmine.

Pełen energii i zapału do gry wracam i nie wiem, czy kontynuować grę moim Nornem na 30 lvlu, czy utworzyć słodką wojowniczkę.

Póki co wygląd końcowych setów kierował mnie bardziej do Norna, ale... mam ochotę pobiegać cyckami. :P

Kogo polecacie?