Ja też miałem problem co zrobić dlatego machnąłem sobie to http://guildwars2.pl...a_historia,a624 niech ten pseudo quiz zdecyduje za mnie i mam z głowy sam spróbuj.
Ja akurat nie mam problemu co zrobić, tylko jaką rasę dobrać pod klasę.
Według tego testu wyszło mi Asura Thief. ![:D]()
Co mi się podoba w rasach:
U Nornów podoba mi się ta muskulatura, wielkość. Wyglądają niczym wojownik z arta GW2
Gdy gracz patrzący na taką postać boi się jej na samą myśl. Gdy taki warrior wpada w wir walki i myśli sobie: "hej, jestem wojownikiem w ciężkiej zbroi i ogromnym mieczem! Boisz się mnie? Nie? A powinieneś, bo zaraz będziesz martwy!" ![:)]()
Charr ma przegenialną animację biegania na czterech łapkach, ale średnio podoba mi się wygląd zbroi na nim. No i to kot, a ja za kotami nie przepadam...
Ludzie... zbyt... chudzi (?). Lubię popatrzyć na piękną twarzyczkę i piękne, kobiece włosy, podczas gry, ale wygląd zbroi jest bardzo... bardzo ubogi, moim zdaniem.
Chociaż ciężko cokolwiek pisać, bo nawet taki Sylvari, do którego nie pałam zbytnio miłością potrafi wyglądać w odpowiednim secie RE-WE-LA-CYJ-NIE!
Stąd też moje wątpliwości po setnym już przeglądanym obrazku jakiejś postaci w jakimś secie mam coraz większy mętlik w głowie. ![:)]()