North America 3vs3 Gold

Witam.

Poszukuje 2 z dobrym wynikiem osób na serwerze NA, które pomogłyby mi osiągnąć Gold w sezonie 3 w 3vs3. Na soloQ mam niestety Silver V a dalej nie idzie nic wbić poprzez brak zorganizowania w drużynie. Jakowi tacy są tutaj chętni to prosiłbym o kontakt tu lub na pw.

Na Twoim miejscu sam bym trochę poćwiczył i dobił do Golda na soloQ. Lepsza satysfakcja, no i nie oszukujesz sam siebie, no bo co, dobijesz do golda po co? Skórka, champ, a może free ramka?

Złotego bordera i tak nie dostaniesz do 5v5 po zdobyciu golda w 3v3.

Po 3 sezonie zmieniam region więc nie wiem czy mi ramki zostaną a głównie zależy mi na skinie gdyż zakładałem na starcie, że znów od silvera będą jako nagrody a tu tylko skin do warda.

Tak więc jak nic nie wnosicie to wam podziękuję.

Ale przecież nagrody od zawsze były od Golda. Od 1szego sezonu. Więc gadasz głupoty.

Jak masz zamiar się przenieść to zrób to teraz, a na wstępie pomogę Ci z goldem.

Sorry. Mnie się rypło z nagrodami. Zwracam honor.

Aktualnie nie mam funduszy by to uczynić.

jesli jednak znajdziesz jakas kaske na zakup RP i bedziesz mogl sie przeniesc na east/west, to chetnie pomoge wbic ci golda na 3v3, toz to kilka/kilkanascie gier, jesli nie, to sorki za walkowanie tematu, jesli nic post nie wniosl, to mozna usunac.

dotyczy sezonu 3.

Witam.

Poszukuje 2 z dobrym wynikiem osób na serwerze NA, które pomogłyby mi osiągnąć Gold w sezonie 3 w 3vs3. Na soloQ mam niestety Silver V a dalej nie idzie nic wbić poprzez brak zorganizowania w drużynie. Jakowi tacy są tutaj chętni to prosiłbym o kontakt tu lub na pw.