Nosgoth pytanie poczatkujacego

Witam :)

Dzis pobrałem Nosgoth pograłem chwile, jednak zanim się wciągnę chciałbym wiedzieć czy da się grac bez wywalania kasy ? Ponieważ większość rzeczy w sklepie(takie jak klasy które do gry są raczej niezbędne) są za walutę premium która wcale nie jest taka tania.. I przy okazji może jakieś porady dla nowego ?

nie ma p2w klasy odblokować można za free, co kilka lv zdobywa się przedmiot który to umożliwia

Witam Dzis pobrałem Nosgoth pograłem chwile, jednak zanim się wciągnę chciałbym wiedzieć czy da się grac bez wywalania kasy ? Ponieważ większość rzeczy w sklepie(takie jak klasy które do gry są raczej niezbędne) są za walutę premium która wcale nie jest taka tania.. I przy okazji może jakieś porady dla nowego ?

Nie ma nic p2w.

Klasy są co 5 leveli(dostajesz wtedy token na kupno postaci).

Da się zdobyć dużo rzeczy bez wrzucenia kasy(nawet kilka skinów i trochę kosmetycznych wersji broni oraz zdolności).

A rozumiem ze chodzi wam o te runy co 5 lvli okej dzieki :)

@up A w jaki sposób można te skiny/bronie zdobyć ?

A rozumiem ze chodzi wam o te runy co 5 lvli okej dzieki @up A w jaki sposób można te skiny/bronie zdobyć ?

Każdą broń lub zdolność można kupić od 1100 do 1500 gp(15 winów i masz).

Skiny możesz dostać w dziennych nagrodach przy tier 3(Są dokładnie 3 tiery i każdy ma inne nagrody).

Bronie z efektem kosmetycznym można wydropić z meczy. Szansa na nie jest mała,ale dodatkowo mają losowe bonusy.

Off-topic:Teraz wszedł Forge,czyli miejsce do tworzenia każdego itema z jakimś bonusem(Za dużo kombinacji by napisać dokładnie co i jak)

Każdą broń lub zdolność można kupić od 1100 do 1500 gp(15 winów i masz).Skiny możesz dostać w dziennych nagrodach przy tier 3(Są dokładnie 3 tiery i każdy ma inne nagrody).Bronie z efektem kosmetycznym można wydropić z meczy. Szansa na nie jest mała,ale dodatkowo mają losowe bonusy.Off-topic:Teraz wszedł Forge,czyli miejsce do tworzenia każdego itema z jakimś bonusem(Za dużo kombinacji by napisać dokładnie co i jak)

Okej wszystko jasne :) Widze ze jesteś obcykany w grze , masz może jakieś rady dla początkującego dotyczące samej rozgrywki ?

Ja ci dam pare podstaw o ktorych pewnie wiesz no ale nie zaszkodzi wspomniec - ludzmi nigdy nie kozacz, zawsze trzymaj sie w grupie, wspieraj sojusznikow, nie zastanawiaj sie nawet nad pomoca. Jako wampir - czaj sie zawsze na granicy pola widzenia i a) atakuj razem z reszta wampirow w masowym ataku, B) czekaj az jakis "geniusz" sie odlaczy od reszty i szybko na niego spadnij i wyssij z niego cala krew :D

Okej wszystko jasne Widze ze jesteś obcykany w grze , masz może jakieś rady dla początkującego dotyczące samej rozgrywki ?

Rady?? Dobra.

1.Do tankowania i pushowania drużyny ludzi należy używać Tyranta(najlepiej z bonusami do hp).

2.Jest to gra drużynowa więc nie należy samemu zaczynać(chyba,że jest się tankiem).

3.Nie używaj Sentinela w sposób następujący(Lecisz wysoko i dopiero z wysoka atakujesz),gdyż jest to klasa taktyczna jak deceiver(czyli dopiero po zwróceniu uwagi przez reavera lub tyranta).

4.Co 5 leveli postaci(nie konta) dostajesz worek z jednym itemem głównym(u ludzi broń a u wampirów zdolność) przez co możesz odrazu szykować bardziej pieniądze na poboczne skille,perki oraz bronie główne jak nie wydropią z "worków".

5.Scout to "oko i ucho" waszej drużyny. W połączeniu z mark targetem może zdziałać dużo dla drużyny.

6.Widzisz wroga?? Możesz spróbować go wypłoszyć by go dopaść.

Witam :)

Dzis pobrałem Nosgoth pograłem chwile, jednak zanim się wciągnę chciałbym wiedzieć czy da się grac bez wywalania kasy ? Ponieważ większość rzeczy w sklepie(takie jak klasy które do gry są raczej niezbędne) są za walutę premium która wcale nie jest taka tania.. I przy okazji może jakieś porady dla nowego ?