Nostale, jak się trzyma?

Witam, popatrzyłem sobie giereczki i nawet nostale wygląda na przyjemną gierka.

Jak to wygląda obecnie? I czy warto.

Btw szukam przyjemnej gierki, głównie PvE, lubie rozwijać postać i napierdzielać mobki, ale preferuje coś w 2d dynamicznego.

Możesz maple story spróbować, nie wiem jaka sytuacje jest w nostale, ale zawsze była mowa o p2w.

Jak już zaczynać od nowa to tylko na DE, PL to w tym momencie jeden wielki burdel, ekonomia leży, żeby coś robić w pvp to albo musisz farmić bardzo dużo czasu, albo wydać kilka stówek w is.

Nie polecam. Gra, zarówno w wersji DE jak i PL, jest strasznie p2w, możesz pakować złotówki, ale i tak Twoja postać będzie daleko w tyle za tymi, którym udało się coś ugrać znacznie wcześniej.

Nie polecam, sam zrezygnowałem już rok temu. Widać nawet, że twórcom nie chce się już za dużo robić. Kiedy wprowadzano 5SP gracze dostali cały dodatek - nowe mapy i questy. Kiedy dodawano kolejne - już tylko jeden rajd i jeden quest. To musi o czymś świadczyć. Nie wiem dokładnie jak jest teraz, ale jestem niemalże pewien, że p2w jest jeszcze większe, a chętnych do gry coraz mniej :)

Witam, popatrzyłem sobie giereczki i nawet nostale wygląda na przyjemną gierka.

Jak to wygląda obecnie? I czy warto.

Btw szukam przyjemnej gierki, głównie PvE, lubie rozwijać postać i napierdzielać mobki, ale preferuje coś w 2d dynamicznego.