NosTale Szukam osób do gry

Bolvaerk

To kto gra? Podajcie swoje nicki

Może pogram, ale jak wbijecie trochę większy level (koło 50-60)

PS. Sam mam 79 wojownika, ale robię łucznika.

PS2. Podajcie też ts-a

178.217.190.186:9995 kanał Czekam na fnk! u góry. Poke fnk! jbc.

Moim zdaniem nostale to słaba gra,ale mogę pomóc bo mam kolege 93 który gra już dość długo.

PS:Prawdziwa gra zaczyna się po zdobyciu 1 SP,bo wtedy na eventy będą przyjmować.

Jesli jeszcze szukacie osob to chetnie zagram : ) pisac pw

Moim zdaniem nostale to słaba gra,ale mogę pomóc bo mam kolege 93 który gra już dość długo.PS:Prawdziwa gra zaczyna się po zdobyciu 1 SP,bo wtedy na eventy będą przyjmować.

Na rajdy tak, ale na eventy nie (Dość często niestety eventy się powtarzają). Bardzo często na eventy biorą tylko osoby z danym sp i wysokim levelem nawet jeżeli musisz mieć tylko samo sp. To jest największy smutek. (Event wielkanocny: Mag leczył, Łucznik niszczył jajka poprzez sp Destroyer, a Woj? Woj był brany nie za często i to też na sp Berserker :c Takie życie :C)

Chcieliście TS, a nikt nie wchodzi.

Powtarzam, mam własny TS więc po cholerę cisnąć się u kogoś... Złożymy się po 5zł smsem i będzie ts na miesiąc

Ale człowieku po co się składać, skoro kolega ma swojego TS'a, więc mam admina i nie ma problemu.

Gracie jeszcze? jakie macie juz poziomy?

Pytam poniewaz sama gram + 2 inne osoby z forum i chetnie w razie czego bym sie dolaczyla do was (w celach naukowych xD)

Siemanko, ludzie. Znalazł by się ktoś do gry w Nostale ? xd Łucznik lv 26, Avalon :>