Siemanko, ludzie. Znalazł by się ktoś do gry w Nostale ? xd Łucznik lv 26, Avalon :>
NosTale Szukam osób do gry
Mam 28lvl łuk Avalon ^^
Możecie mi powiedzieć, lub dopytać sie kogoś, jak to wygląda z tym farmieniem na groszkach, czy nadal to się robi?
Tak, zawsze ktoś na spocie siedzi i grochy biję :xD
Ja mianowicie lepiej wychodziłem na swoim magu robiąc czasoprzestrzenie.
Jest sens zaczynać jeśli nie chcę wydawać realnych pieniędzy na IS...
W takim razie, już na samym początku trzeba wydać kasę na is, by mieć żółwia, bo nikt za darmo nie da ci tego itemu co łapie się do niego peta, a farmić już trzeba od ok. 40 lvla, ale im szybciej, tym lepiej. Swoja drogą jest to bardzo nudne i czasochłonne.
Ludzie ja grałem magiem i wbiłem "holjego" i ani grosza na tą grę nie wydałem
Ja też wbiłem Holly w ciągu 3 tygodni. Robiąc czasoprzestrzenie, bez farmienia groszków. (Postać od 1 lvl w 3 tygodnie oczywiście)
Gram od wczoraj rano i juz 27 mam xd
Ok loguję. Mój to Ashim
Napisałem, ale milczysz ;p później wejdę w takim razie
Ja też gram na Avalonie. Mam już chyba 20 lvl. Możemy zgadać się na jakiegoś ts, to coś się ogarnie.
Ok napiszcie do mnie na priva ( Tsubaki i Fenkowy) to podam wam gg i wtedy się uzgodni ts czy tam skype
Ja mam swój własny ts. Niestety ważność mu się kończy za 12 dni, a opłacenie na miesiąc wynosi 25zł. Mogę podać, zrobię kanał dla was
W sumie mógłbym zacząć coś ogarniać z wami, tylko, czy oby na pewno macie zamiar przysiedzieć przy grze, czy tylko zabawić na chwile..?
Jak będzie z kim grać to chętnie wrócę na dłużej. Aczkolwiek są też inne rzeczy do roboty więc nie będę nolifem
Jeżeli chodzi o żółwia to nie opłaca się wydawać na niego nd. Lepiej odrazu za minilandem pofarmić joba. Pamiętam, że na żołwia coś koło 44-54 trzeba mieć, a to jest akurat łatwe do wbicia. Po co marnować te 20 zł (psc), skoro można wydać je i kupić sobie np. lepszą broń, która da ci więcej niż żółw?
To kto gra? Podajcie swoje nicki