NosTale - Team

Witajcie, szukam najlepiej dwóch osób by wspólnie zagrać w NosTale w party od początku (1lvl). Serwer wybierzemy wspólnie. Najlepiej osoby doświadczone, nie znaczy to, że osoby, które nie miały styczności z tą grą nie mogą pisać. Wersja NT nie koniecznie musi być pl, to już zależy od waszego wyboru :) A więc zapraszam kto byłby chętny? :)

Skład:

Ja - klasa: Wojownik

tejkmen - klasa: Łucznik

Maxmuso - klasa: Mag

dawno nie grałem :) ii jutro ci powiem :)

Jaką wersję NosTale byś wolał? :) Pl czy jakiś zagraniczny?

Pl :) ale grałbym jako bardzo świeżak :)

To co zapisać Cię? ;d Powiedz mi jeszcze jaką klasą będziesz grał i prawdopodobny nick oraz jaki serwer proponujesz :)

grałbym łucznikiem :) a serwer obojętnie :D

W takim razie poszukuję jeszcze jednej osoby najlepiej maga :)

może i jabym zagral gdyby nie fakt że P2W

Wiem, sam w to grałem parę dobrych lat, przestałem właśnie grać z tej racji. Ale teraz chcę pograć na innym serwerze ale oczywiście for fun nie żeby być najlepszym tylko razem z znajomymi się dobrze bawić :)

ja magiem zawsze gram i moge zaczac od jutra popoludniu :D

No to mamy grupę :) Proszę napisać na pw to się umówimy gdzie jak co i kiedy :)

Witajcie, szukam najlepiej dwóch osób by wspólnie zagrać w NosTale w party od początku (1lvl). Serwer wybierzemy wspólnie. Najlepiej osoby doświadczone, nie znaczy to, że osoby, które nie miały styczności z tą grą nie mogą pisać. Wersja NT nie koniecznie musi być pl, to już zależy od waszego wyboru :) A więc zapraszam kto byłby chętny? :)

Skład:

Ja - klasa: Wojownik

tejkmen - klasa: Łucznik

Maxmuso - klasa: Mag