Ogółem :
Gra jest całkiem całkiem pod względem pvp oraz raidów ponieważ możemy zacząć już od 10lvl'a , ale gra nie jest idealna.
W tym tekście opisze wam to i owo.
Populacja :
Ludzi jest sporo , ale za to jakich... Dajmy na przykład kolesia , który wbił mi na tzw. "Spota" powiedział mi to :
"Wy*******aj ze spota bo dostaniesz bana" co to jest ?!?! ja się pytam... Na pewno ten chłopiec czy dziewczyna nie przekraczał
bariery wiekowej 10lat.
Ale to nie wszystko ! takich przypadków jest więcej , znacznie więcej tylko 20% populacji w tej grze przekracza 15lat..
Tak więc jeżeli chcecie pograć w spokoju nie radze pobierać.
Teksty i brutalność w grze :
Tu jednym słowem...FAIL !
a czemu ? to tak : Chodzi głównie o nazwy npc , moobków i teksty bossów.
Np. Idę se przez "kamień czasoprzestrzenny" i tu boss , przy końcu leci taki tekst "Ty maleństwo !"
Fail... Albo nazwy potworów (specjalnie poszedłem na wyższe mapki) na przykład "Szczęśliwa owca" , "Jadowity Chomik(wtf ?!)"
To serio jest przesada...
Pvp :
Tu narzekać nie można , ponieważ jest wiele map pvp , areny , błyskawiczne bitwy itd.
tylko jest jeden "-" większe lvl'e zaczepiają tzw. Noobów by walczyli z nimi...
PvE (Player vs Elite) :
Tu jest źle , bardzo źle ...
Sam grind , Questy tylko na grind...
Strasznie irytujące moobki (rzucają się po 10 na gracza i padasz) i do tego strasznie wkurzający gracze
którzy ksują... To naprawde irytujące tak więc jeżeli chcesz powbijać spokojnie poziom , to nie pobieraj bo cię tzw. "Krew Zaleje".
Skille Efektywne i Efektowne :
Na skille nie trzeba narzekać . Ponieważ na późniejszych lvl'ach są naprawdę piękne i efektowne .
Na przykład "Fire mage" zwany także "Czerwony mag" na początku niepozorny Fireball a potem na późniejszym lvlu Mega kometa...
To im się udało .
Item Shop :
Ma taką przewagę że ojeju !!!
Jeżeli idziemy na późniejsze profesje no to bez item shopa jest trudo jak nic...
musimy tak się namęczyć by zdobyć "Pudło"
że nie wiem co... (jest potrzebne by wsadzić do niego karty profesji)
a ludzie którzy płacą to se po prostu kupują i nic dalej nie robią...
Mapy :
Jest ich wiele , są piękne i na serio twórcy się postarali byśmy się nie nudzili .
Mapy są na serio ładne ... Spore , mamy sporo przestrzeni do grindu że o jeju.
Tylko się zakochać.
Profesje :
Bardzo dużo , szczerze bardzo dużo. Ponad 30...Więc sądze że każdy wybierze coś dla siebie.
Dlatego jeżeli chcesz pograć i się nie nudzić tymi samymi skillami to pobieraj!
końcowa ocena : 6/10
to moja pierwsza tzw "praca" proszę o wyrozumiałość...