NosTale - Wspólna gra :)

Siema. Postanowiłem założyć ten temat i zobaczyć czy w ogóle będą jacyś chętni do zaczęcia gry w NosTale. Jeśli przez "zaczęcia" zrozumieliście, że dopiero zaczynam przygodę w teraz już coraz steampunkowej produkci, to nie macie racji ;d Jestem weteranem z 4 letnim stażem i szukam graczy do zaczęcia od początku. Proponowałbym S1 lub S2, ponieważ na S3 świeci pustkami. Jeśli będą jacyś chętni to proszę o podpisywanie się wraz z nickiem, serverem proponowanym jak i godzinami, w których będziecie zazwyczaj Online. Szukam conajmniej 2 - 6 osób :)

NosTale steampunkowa produkcja?! WUT?

NosTale steampunkowa produkcja?! WUT?

Nie napisałem, że jest Steampunkową produkcją. Coraz bardziej się staje, dzięki dodawanym nowością. Niedługo dodany zostanie pojazd: windsurfing. Trochę Steampunkiem śmierdzi co nie? Ok wróćmy do tematu.

ouco6e.jpg

warn_ico.png
Warn za Offtop.- crracked

poza tym na 73 lvl mamy cannoniera :) który jest steampunkowy.

To nie dyskusja, tylko zaproszenie do wspólnej gry. Proszę pisać na temat

Ja z chęcią zagram. Tylko s1 jak coś. Gram mniej więcej od trzech lat z przerwami. Miałem maga 71, teraz gram wojownikiem 58 ;)

Nick: Hasae

S1

Godziny - to już różnie. Dziś będę po 12 w południe.

Ja bym chętnie zagrał,tylko jutro o 6.00 wyjeżdżam na tydzień,także na razie bym nie pograł ;(

Co najwyżej dzisiaj jeszcze,no i za tydzień wrócę to mogę grać.

Najlepiej byłoby na Avalonie,a grałbym najpewniej gdzieś w południe,12-16 czy coś w tym stylu.

Nick: Yukkiteru

Hasase - Tylko pamiętaj, zaczynamy przygodę od nowa :) Napiszę o 12. Yukkiteru - zapisuje nick i czekam :)

Ja też zagram, nick: Vallenoore - łucznik, pogram se do 12, i później, tak o 15

Vallenoore - ja już jestem w grze, dobije ten 10 lvl i na was poczekam :)

Nick - Nokimo

Możecie pisać

Siema. Postanowiłem założyć ten temat i zobaczyć czy w ogóle będą jacyś chętni do zaczęcia gry w NosTale. Jeśli przez "zaczęcia" zrozumieliście, że dopiero zaczynam przygodę w teraz już coraz steampunkowej produkci, to nie macie racji ;d Jestem weteranem z 4 letnim stażem i szukam graczy do zaczęcia od początku. Proponowałbym S1 lub S2, ponieważ na S3 świeci pustkami. Jeśli będą jacyś chętni to proszę o podpisywanie się wraz z nickiem, serverem proponowanym jak i godzinami, w których będziecie zazwyczaj Online. Szukam conajmniej 2 - 6 osób :)