Siema. Postanowiłem założyć ten temat i zobaczyć czy w ogóle będą jacyś chętni do zaczęcia gry w NosTale. Jeśli przez "zaczęcia" zrozumieliście, że dopiero zaczynam przygodę w teraz już coraz steampunkowej produkci, to nie macie racji ;d Jestem weteranem z 4 letnim stażem i szukam graczy do zaczęcia od początku. Proponowałbym S1 lub S2, ponieważ na S3 świeci pustkami. Jeśli będą jacyś chętni to proszę o podpisywanie się wraz z nickiem, serverem proponowanym jak i godzinami, w których będziecie zazwyczaj Online. Szukam conajmniej 2 - 6 osób
NosTale - Wspólna gra :)
NosTale steampunkowa produkcja?! WUT?
NosTale steampunkowa produkcja?! WUT?
Nie napisałem, że jest Steampunkową produkcją. Coraz bardziej się staje, dzięki dodawanym nowością. Niedługo dodany zostanie pojazd: windsurfing. Trochę Steampunkiem śmierdzi co nie? Ok wróćmy do tematu.

poza tym na 73 lvl mamy cannoniera który jest steampunkowy.
To nie dyskusja, tylko zaproszenie do wspólnej gry. Proszę pisać na temat
Ja z chęcią zagram. Tylko s1 jak coś. Gram mniej więcej od trzech lat z przerwami. Miałem maga 71, teraz gram wojownikiem 58
Nick: Hasae
S1
Godziny - to już różnie. Dziś będę po 12 w południe.
Ja bym chętnie zagrał,tylko jutro o 6.00 wyjeżdżam na tydzień,także na razie bym nie pograł ;(
Co najwyżej dzisiaj jeszcze,no i za tydzień wrócę to mogę grać.
Najlepiej byłoby na Avalonie,a grałbym najpewniej gdzieś w południe,12-16 czy coś w tym stylu.
Nick: Yukkiteru
Hasase - Tylko pamiętaj, zaczynamy przygodę od nowa Napiszę o 12. Yukkiteru - zapisuje nick i czekam
Ja też zagram, nick: Vallenoore - łucznik, pogram se do 12, i później, tak o 15
Vallenoore - ja już jestem w grze, dobije ten 10 lvl i na was poczekam
Nick - Nokimo
Możecie pisać
Siema. Postanowiłem założyć ten temat i zobaczyć czy w ogóle będą jacyś chętni do zaczęcia gry w NosTale. Jeśli przez "zaczęcia" zrozumieliście, że dopiero zaczynam przygodę w teraz już coraz steampunkowej produkci, to nie macie racji ;d Jestem weteranem z 4 letnim stażem i szukam graczy do zaczęcia od początku. Proponowałbym S1 lub S2, ponieważ na S3 świeci pustkami. Jeśli będą jacyś chętni to proszę o podpisywanie się wraz z nickiem, serverem proponowanym jak i godzinami, w których będziecie zazwyczaj Online. Szukam conajmniej 2 - 6 osób