Nostale

Witam.

Pytanie do osób które już grały w ten tytuł jak długo zajmuje dobicie do 90lv?

Szukam jakiś poradników do levelowania i enchantowania ale w necie dużo przestarzałych informacji.

Obecnie... nabicie max lvl to nic, dluzej zajma watki... kasowe w grze ;). Wszystko zalezy jak grasz, czy grales juz w to itd. Np moj kolega spokojnie w tydzien nabija max lvl + farmi kase jeszcze w miedzy czasie ;)

Ua nieźle super było by mieć dawkę właśnie takich informacji co robić by nie tracić czasu a żeby robić większy progres póki co mam 35lv jakoś leci

Ua nieźle super było by mieć dawkę właśnie takich informacji co robić by nie tracić czasu a żeby robić większy progres póki co mam 35lv jakoś leci

Po 55 lvlu znajdź rodzinę, która chodzi na Lod, chodź 2x dziennie z boostem 100% do expa (jeden to około 500k na s1).

To się dopytam jest jakiś sens trudzic się o zarabianie kasy na 35lv o ile takie są sposoby na ten lv. Czy lecieć i co się uzbiera to będzie

Obecnie... nabicie max lvl to nic, dluzej zajma watki... kasowe w grze . Wszystko zalezy jak grasz, czy grales juz w to itd. Np moj kolega spokojnie w tydzien nabija max lvl + farmi kase jeszcze w miedzy czasie

Jeżeli twój kolega jest w stanie nabić "max lvl" w tydzień to chyba gramy w inne gry, aby wbić max lv grając od początku i nie posiadając ani grosza, zajmie nam to około 6 miesięcy, a wbicie 90lvl'a z 2 miesiące

To się dopytam jest jakiś sens trudzic się o zarabianie kasy na 35lv o ile takie są sposoby na ten lv. Czy lecieć i co się uzbiera to będzie

Na 35lvl, raczej nie ma co się łudzić, gdyż jakiejś sporej ilości pieniędzy nie zarobisz. Mogę Ci także polecić, kupienie potek ataku, defa, energii, gdyż zbliżasz się do 36 poziomu, a od tego lvl'a jest Karta Specjalisty 1, którą należy przejść, aby się przyjemniej grało, podczas przechodzenia tego SP 1 są 3 czasoprzestrzenie, w każdej jest jakiś boss. Jak masz jakieś pytania jeszcze to pisz śmiało póki jeszcze patrze ten temacik. Dla wątpliwości grę zacząłem ok. 6 lat temu, miałem masę postaci i aktualnie łucznik 94lv na S1 ^_^

Nieźle no nic zobaczymy później :) póki co będę się tutaj o wszystko pytać

Witam.

Pytanie do osób które już grały w ten tytuł jak długo zajmuje dobicie do 90lv?

Szukam jakiś poradników do levelowania i enchantowania ale w necie dużo przestarzałych informacji.