Siemka jak sie ma nostale ? upadło już czy ludzie grają jak tak to na którym serwerze ? czy warto wrócić ?
z góry dziekuje za wszelkie informacje'
Nostale
Ludzi średnio polecam avalon gra najwięcej osób ale jedno jest nie przerwalnie niezmienne a mianowicie ItemShop bez którego jesteś nikim i moby biorą cię na hita :)))
Właśnie wróciłem do tej gierki po latach. Gra się trzyma na Avalonie, co prawda p2w teoretycznie jest ale 4fun też się da pograć Z tego co słyszałem to w marcu gdzieś łączenie s3 i s3 czyli Enigmy i Finesii w jeden serwer mimo tego myślę, że tylko Avalon ma jakikolwiek sens teraz.
graj na DE, niestety malo polskich gildii, ale ceny sa o wiele nizsze
Co wy gadacie? Jakie p2w? jakie branie na hita przez moby bez itemów z isa? Co wy się naćpaliście czy co? Ludzi na avalonie od groma bez isa da się grać na spokojnie! Jeżeli chcesz kupić coś z isa farmisz kase na grze a na rynku od groma wszystkiego z item shopu ;-; Jedyne z czym się zgadzam to z tym, że warto zacząć grać na avalonie bo dużo ludzi więcej rzeczy na rynku.
Siemka jak sie ma nostale ? upadło już czy ludzie grają jak tak to na którym serwerze ? czy warto wrócić ?
z góry dziekuje za wszelkie informacje'