Nostalgia

Wklej ss'a z gry starej bądź po prostu takiej, z której masz miłe wspomnienia z przeszłości. ;]

syndicate.gif

Się grało dużo ; d najbardziej chyba ta gra mi się kojarzy z młodszych lat :)

Diablo1-1.jpg

Gdy w to grałem to myślałem że kusza to puapka... w sensie kusi :D

Cannon Fodder :P

To jest to ;]

screen_nr_2_duzy.jpg

Moj ulubiony cRPG, takiej gry juz nie bedzie :/. Planescape: Torment

1pet.jpg

Gram w to jakies 6 lat, musialem wkleic screena:). Moviebattles 2

photo8.jpg

Oto jedna z pierwszy gierek, w której ciupałem. Chyba każdy w tamtych czasach na komunie dostawał pegazusa:)

mcpz5g.jpg

Oraz 2001 rok i mój pierwszy MMORPG(nie śmiać się)

Diablo 1 moja pierwsza gra na pececie oraz Starcrarft 1 to już moja druga gra na pececie ;)

diablo1aofpj54.jpg

starcraft1.png

falltwo_screen002.jpg

Fallout 2-Tą grę każdy fan crpg powinien znać.

000911diabloII1.jpg

No i przez Diablo II parę dni chodziłem niewyspany.

red_alert2_bemutato.jpg

Red Alert 2 + Yuri`s Revange

Nie przepadam za strategiami ale ta gra to jedyna strategia która mnie po prostu rozmiękczyła.Żadna gra nie dała mi tyle radochy z niszczenia.I jeszcze te głosy jednostek miodzio

Moja pierwsza gra pseudo-3D: The Elder Scrolls: Arena

edf096eee802d13501f89b1a610cf418.png

Pierwsza i ostatnia, przez którą wpadłam w furię: Hype: The Time Quest

hytqpc001.jpg

I dwie, przy których spędziłam najwięcej czasu (głównie z powodu ojca-maniaka): Diablo II

diablo2_1.jpg

oraz Age of Empires II, w który grywam do dzisiaj.

ag.jpg

Heroes 3.

heroes3_portable1.jpg

Baldur 2

baldurs2_screen005.jpg

s3hau8.gif

Za imperatora;]

Duke Nukem 3D (pierwsza gra którą przeszedłem od początku do końca):

dukehrp_2.jpg

Jazz Jackrabbit (w sumie chyba sobie zaraz ściągne):

23038_full.jpg

Oddworld: Abe's Odyssey (klimat, klimat, klimat):

abe-s-oddysee.jpg

Lomax (gra której do końca nigdy jako dzieciak nie ogarnąłem, ale łupało się przyjemnie):

Foto+Adventures+of+Lomax.jpg

Raymany (R2, R3, RM):

2256987172rayman2revosc.jpg

Jedi Academy (to jest najlepsza gra multiplayer jaka istnieje, gra do której najczęściej wracam i której kampanii dla pojedynczego gracza nawet nie przeszedłem):

jedi_screen001.jpg

Screeny nie moje, Gugle dało.

Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor - mam oryginal, dostalem na komunie od chrzestnej, gra genialna chociaz przyznam, ze jak bylem dzieckiem okazala sie o niebo za trudna dla mnie, mysle czy by do niej nie wrocic : )

poolofradianceruinsofmy.jpg

Sacred - tego chyba nie musze przedstawiac : )

sacredzlotaedycja1349.jpg

Tales of Phantasia - gra na Snes'a lub GBA nie pamietam dokladnie, ostatnio nie dawno przeszedlem ja po raz kolejny, jedna z lepszych gier typu FF w jakie kiedykolwiek gralem : ) dialogi sa bajeczne, mozna sie posmiac czytajac je : D za drugim razem przechodzilem z solucja i przyznam, ze ominalem wiele rzeczy godnych uwagi : )

talesofphantasiabattles.png

Tzar - przyznam, ze to jedna z najtrudniejszych strategii w jakie kiedykolwiek gralem, jezeli ktos przeszedl program na ostatnim stopniu trudnosci to jest dla mnie Bogiem, gra ma baardzo fajny klimat, z tego co pamietam to Polska produkcja : ) jezeli ktos lubi grac dluuugo i lubi sie meczyc z przeciwnikiem to zdecydowanie jest to gra dla niego : )

tzarz.jpg

Polanie - ojj to dopiero byla gierka, krowy, mleko ahh genialne : D

defausglt.jpg

Kangurek Kao - haha no to wiadomo dlaczego : D

11298211.jpg

tego jeszcze jest troche chociazby Lemingi : ) czy taka gierka podobna do Kangurka Kao tylko chodzilo sie smokiem zielonym, tez spedzilem mnostwo czasu przy Tym : ) no i oczywiscie H2-H3 i D2 : )

//Zielony Kangurek Kao to był Croc. To był krokodyl a nie smok! :x - Mr. Hania

//Dokladnie Haniu moj mistrzu ;** Croc to byla giereczke : ) dzieki Hankaa ;* : D

Zdecydowanie najbardziej pamiętam ten tytuł, oj grało się, grało...

Ten screen z duke-nukem 3d to jakaś odświeżana wersja jest, w orginale przeciwnicy jak i bronie były zwykłymi spritami 2d. :]

@Edit:

O tak ;]

duke_nukem_3d_assualt_trooper.png

//Myślałem, że to sprity tylko w jakiejś wyższej rozdzielczości. Już wzrok nie ten... - Mr. Hania

Mój pierwszy FPS

dumc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Najlepszy cRPG w jakiego grałem na PS1 (DarkStone)

darkston.jpg

Elder Sroll Arena i Daggerfall - klayki RPG

elderskrularina.jpg

ildaskruldagifal.jpg

No i moja 1 platformówka :D

prinsofpersia.gif

Najlepsza część z M&M czyli 6.

mandm2.jpg

Ulubiony FPS Quake 2

I RTS Knight of Merchants

2vjah5u.jpg

Duke Nukem 3D (pierwsza gra którą przeszedłem od początku do końca):Jazz Jackrabbit (w sumie chyba sobie zaraz ściągne):Lomax (gra której do końca nigdy jako dzieciak nie ogarnąłem, ale łupało się przyjemnie):Raymany (R2, R3, RM):Jedi Academy (to jest najlepsza gra multiplayer jaka istnieje, gra do której najczęściej wracam i której kampanii dla pojedynczego gracza nawet nie przeszedłem):Screeny nie moje, Gugle dało.

U mnie identycznie nie licząc ODDA. W kolejności:

Lomax

JJR2

Rayman

Duke

JA

+ Starcraft i AOE2

Wklej ss'a z gry starej bądź po prostu takiej, z której masz miłe wspomnienia z przeszłości. ;]

syndicate.gif