Witam, jak w temacie, przy próbie zalogowania się do gry wyskakuje mi komunikat "disconnect from server", próbowałem zmieniać realmlist, ale nie wiem czy na dobry, w każdym razie nie pomogło, na privach WoW`a nigdy dłużej nie grałem, raczej preferowałęm globala, ale ciekawość mnie zżera i chcę sb sprawdzić nostalriusa. =3 Proszę pomocy !!!!!!1
Nostalrius -> disconnect
Wincyj wykrzykników, to wincyj osób usłyszy i pomoże... A tak poważnie, to patrząc na news'y na portalu to Nostalrius boryka się z problemem DDoS. Prawdopodobnie przez jakiś czas sobie nie zagrasz. Może lepiej dla Ciebie zważywszy na to, że jak raz był zamknięty to i drugi raz go nic nie obroni.
Wincyj wykrzykników, to wincyj osób usłyszy i pomoże... A tak poważnie, to patrząc na news'y na portalu to Nostalrius boryka się z problemem DDoS. Prawdopodobnie przez jakiś czas sobie nie zagrasz. Może lepiej dla Ciebie zważywszy na to, że jak raz był zamknięty to i drugi raz go nic nie obroni.
Jako moderator powinieneś mieć trochę oleju w głowie i przestać powtarzać bzdury o jego zamknięciu. Nawet jeśli Blizzard wynajmie rosyjską mafię do zabicia developerów tego serwera to i tak będzie odtwarzany i nieśmiertelny. Ja wiem, że was bolą cztery litery, ale na to jest pewna magiczna maść - możecie ją zakupić na allegro.
Dlatego apeluje do kolegi Derpblade (a także do kilku innych delikwentów jego pokroju) o nie pisaniu więcej głupot, dziękuję.
@Topic: Mają ataki DDOS (Czyżby zazdrość? ) i stąd problemy z logowaniem, pozostaje uzbroić się w cierpliwość
@Down: Fajnie, że moderator mnie obraża, no to będzie reporcik Ktoś tu długo moda nie będzie mieć...
Ja na tym serwerze nawet nie gram i niespecjalnie mnie on obchodzi, ale po prostu mam po dziurki w nosie tego, że jak ktoś zakłada temat o Nolstariusie to oczywiście xxx tych samych osób wiecznie pisze, że go zamkną. Ileż można.
Porównajmy sobie mój post do twojego i sprawdźmy, kogo bardziej bolą cztery litery... Spinasz się jakby twoje życie zależało od istnienia tego serwera. Sam serwer może sobie stawać od nowa w nieskończoność, pytanie ilu ludziom będzie się w nieskończoność chciało bawić w granie od nowa na serwerze Vanilla. Tak więc proszę ludzi takich jak ty o nie zachowywanie się jak rozwydrzona nastolatka, której ktoś obraził jej ulubiony boysband, dziękuję.
Jeżeli naprawdę jesteś zdania, że ktoś "z zazdrości" mógłby prowadzić ataki DDOS na prywatnym serwerze to chyba nie mamy nad czym dyskutować, pozostawię twoje dalsze płacze same sobie. Żyj w swoim małym, wyimaginowanym świecie.
Witam, jak w temacie, przy próbie zalogowania się do gry wyskakuje mi komunikat "disconnect from server", próbowałem zmieniać realmlist, ale nie wiem czy na dobry, w każdym razie nie pomogło, na privach WoW`a nigdy dłużej nie grałem, raczej preferowałęm globala, ale ciekawość mnie zżera i chcę sb sprawdzić nostalriusa. =3 Proszę pomocy !!!!!!1