Witam, poszukuję laptopa do gier do 3300 zł. Kasa z ubezpieczenia, nie mniej,nie więcej.
Brak sugerowanych producentów, i to co najważniejsze [dyskwalifikuje Y580(!)] matryca 17,3+!
Witam, poszukuję laptopa do gier do 3300 zł. Kasa z ubezpieczenia, nie mniej,nie więcej.
Brak sugerowanych producentów, i to co najważniejsze [dyskwalifikuje Y580(!)] matryca 17,3+!
Można wiedzieć czemu dyskwalifikujesz Y580?
Koniecznie potrzebujesz laptopa?
PC znacznie wydajniejszy.. a jeśli dużo nie podróżujesz będzie to lepszy wybór.
Gość się pyta o laptopa, więc chce laptopa to po co piszesz tego zbędnego posta ?!
Zluzuj majty chłopcze. Zawsze się o to pytamy.
http://www.saturn.pl...-883204#opinion
powinno byc ok
@UP twoj komentarz jest nie potrzebny... kolega Xardune dobrze pyta bo tez mnie to ciekawi
btw on przynajmniej zapytal sie w ramach tematu a ty ? widze forumowego mądrale wytykasz innym a sam nie starasz sie pomóc w temacie
EDIT
jeżeli przeszkadza ci ekranu (jest za maly) to kup PCta bo lapka do gier z dużym ekranem za 3k to kupisz ale takeigo który za pół roku nic nowego nie uciągnie
wada lapków jest to że sam ich nie składasz i musisz pójść na kompromis albo wygoda albo bebechy albo lepszy proc albo lepsza grafa itp
Y580- brałbym, żeby nie matryca.
Obecnie Samsung RF711, niestety uszkodzony i z ubezpieczenia kasa leci na nowy laptop.
Gdybym chciał stacjonarkę-brałbym stacjonarkę.
Napisałem, że głównym warunkiem jest przekątna minimum 17" cali, a Ty polecasz lapka, który ma 15...
a widzisz co napisałem ? moge dac ci lapka z 21 nawet ale po co jak bedzie mial jakiegos slabego i3 i grafe sprzed roku chcesz takiego lapka?
Trudno będzie o lapka +17' za 3300 pln. Porządne 17stki zaczynają się od +4k. Albo przemyśle jeszcze kwestię matrycy, albo uzbieraj więcej budżetu. Tama moja mała sugestia.