Notebook

Witam, jako iż mój komputer już do reszty sie sypie, mam zamiar kupic laptopa do mmorpgów i multimediów, jest jeden problem,

mam na ten cel jakies 2000 zł, laptopa kupie w okresie gwiazdkowym lub troche po (żeby było taniej).

Mam nadzieje że za jakies 2 - 2,5k jakis laptop sie znajdzie.

Co sadzicie o tym? http://allegro.pl/notebook-asus-n52da-ati-radeon-hd-5730-4gb-500gb-i1296005817.html

Do mmorpgów się nada. Dobra karta graficzna.

Całkiem dobry laptop. Wybierz bez systemu i zakup sobie Windowsa 7. Mam podobnego lapka i jak dotąd wszystkie nowe gry mi działały oprócz Thief: Deadly Shadows (ale ta gra po prost z żadnym lapkiem nie działa).

Lapek nawet nawet, tylko się nie zgodzę z przedmówcą, lepszy jest XP, mniej pamięci, mniej miejsca na dysku potrzebuje.

Nie kupuj tego laptopa. Ja kupiłem Samsunga r530 (JT50PL) i jestem bardzo zadowolony. Daje linka do sklepu. Wejdź w zakładkę "Dane Techniczne".

Klik!

Ja ci napisze tak karta ok pamięć ok ale procek zj***** jak chcesz go kupić to od razu szukaj nowego procka

na dwa rdzenie bo przy tym za długo nie pograsz bo ma 2,3 GHZ a teraz głupia gra potrzebuje przynajmniej 3.0 GHZ pomyśl

Zerknij na ten co ci kolega z postu poleca ten się opłaca brac jeszcze jak byś znalazł z kartą 1024 mb to by było zaj*******

warn_ico.png
Dostajesz dwa warny. Jeden za pisownie, drugi za przeklenstwa. Twoj stan warnow to 2/10.-Dzz'
Ja ci napisze tak karta ok pamięć ok ale procek zjebany jak chcesz go kupić to od razu szukaj nowego prockana dwa rdzenie bo przy tym za długo nie pograsz bo ma 2,3 GHZ a teraz głupia gra potrzebuje przynajmniej 3.0 GHZ pomyślZerknij na ten co ci kolega z postu poleca ten się opłaca brac jeszcze jak byś znalazł z kartą 1024 mb to by było za***iście

Ty lepiej pomysl jak da sie wymienic procek w laptopie, lol?

PanPrezes, sprawdziłem ten laptop od Ciebie, nawet fajny tyle że szkaradny :o:D (jesli chodzi o kolory)

Może i szkaradny... Ale liczy się Wnętrze :lol: . Laptop dobrze się sprawuje, ale i tak chcę go sprzedać. Jednak stacjonarny ma to coś...

Procek w laptopie wymienia się tak samo jak w stacjonarnych komputerach.

Sam mam laptopa Benq i wymieniłem w nim procka

Hej, a jesli by tak zmienic plany i kupic o tego, netbooka "Asus eee 1201n"

Co sadzicie? Nada sie do mmo typu RoM i WoW.

Volgerd, nie kupuje tego małego czegoś. Mój brat to ma. Po 1, Mało gier wejdzie, po 2, strasznie mały monitor, po 3, Nie nie ma wejścia na płyty.Myślę że RoM na tym wejdzie. Kup tego co wyżej poleciłem, lub stacjonarny ( Sam taki kupuje niedługo).

Volgerd, nie kupuje tego małego czegoś. Mój brat to ma. Po 1, Mało gier wejdzie, po 2, strasznie mały monitor, po 3, Nie nie ma wejścia na płyty.Myślę że RoM na tym wejdzie. Kup tego co wyżej poleciłem, lub stacjonarny ( Sam taki kupuje niedługo).

f*ck, chodzilo mi o Asus Eee PC 1215N.

Witam, jako iż mój komputer już do reszty sie sypie, mam zamiar kupic laptopa do mmorpgów i multimediów, jest jeden problem,

mam na ten cel jakies 2000 zł, laptopa kupie w okresie gwiazdkowym lub troche po (żeby było taniej).

Mam nadzieje że za jakies 2 - 2,5k jakis laptop sie znajdzie.

Co sadzicie o tym? http://allegro.pl/notebook-asus-n52da-ati-radeon-hd-5730-4gb-500gb-i1296005817.html