Gimper postanowił pocisnąć Shoguna, co wy na to?
Nowa drama na Youtubie!
@up Spoko.Tylko kto to jest Gimper?
Jeden z popularniejszych polskich lets playerów
@up Nie znam.Teraz takie czasy,że prawie każdy ma szansę być popularny..w internecie;]Nie chcę robić off top,ale muszę zamieścić ten filmik.Ten kolo ma szansę zostać prawdziwym celebrytą . Masakrator.
dla mnie porażka :>
@up To jest lepsze.
Ech te dramy. Zapewne ten człowiek jak i większość wyjął te słowa z jakiegoś zdania gdy mówiono o czym innym.
Na dodatek jeszcze drama Mandzia i skkfa co krowie odbiera 2k subów dziennie.
Eh, może nie jestem na "czasie", ale... who the f*ck is skkf and Mandzia? O ile Gimpera kojarzę, to... właściwie to tylko jego kojarzę, bo kiedyś gdzieś wpadłem na jakiś film. Nie rozumiem tej jazdy na youtube'owych "lesplejerów", gorsze to niż telenowela. Kiedyś gameplay był gameplay'em, bez jakiegoś nerda rzucającego sucharami przez mikrofon. To mi wystarczało i było dobrze. Teraz aż trudno znaleźć normalny filmik, bo wszędzie gimbusy bez mutacji próbujące "osiągnąć" coś w internecie. Eh, ludziom już się w d*pach poprzewracało.
Skkf i Mandzio to "krulowie" polskiego minecrafta na youtube.
wszędzie odnoszą się te same zasady, trzeba czasem zrobić małą aferę lub też zrobić zamieszanie aby podbić oglądalność i suby, dla gimbazy może to i jest frajda ale jak dla mnie widzę takie akcje to od razu leci unsub, wchodzę na jakiś kanał i mam nadzieje na obejrzenia ciekawego materiału z gry a coraz częściej po prostu przejawia się agresja w filmikach, przeklinanie ( nie mówię o sporadycznym ale o częstym ) bo trzeba nakarmić dzieci jak i wszędobylska nuuuda... dużo czołowych youtuberów po prostu się już wypaliło i ciągną to na siłę bo to ich zarobek a te wszystkie naskoki na kogoś to po prostu nabijanie oglądalności jeśli ktoś nie potrafi swoją osobą przyciągnąć nowych...
Na prawdę kogokolwiek to obchodzi?
Takie tam z grupy z fejsa.
No muszę przyznać że Blow & Mandzio i skkf zachowują się jak dzieci. Skkf powiedział "Nie kontaktują się ze mną dlatego jestem taki smutaśny". Potem jego armia dziecioczków z podstawówki wyzywa Blowa i Mandzia pod filmikami. Po pierwsze Skkf powinien to wyjaśnić z nimi prywatnie a nie robić wielką zadymę że nie chcieli z nim nagrywać. Tak wgl to rzadko który youtuber minecrafta okazuję się dojrzały psychicznie.
Mam to gdzies. Tak jak cala reszte takich akcji.
Takie tam z grupy z fejsa.
Z tych wszystkich to karze tylko , roja, bankowo1 i wardegasa. W sumie można jeszcze dopisać rocka, ale oglądałem jego 2 filmy i ziomuś w ogóle nie ogarnia co ma robić w grze. Widziałem jakiś gameplay z Tomb Raidera i tak failował w quick time eventach, że masakra.
A co do dramy to uj mnie obchodzi co się tam dzieje. Zresztą ten minecraft to nieźle ludziom mózg zlasował
Ej o czym wy gadacie? Teraz ludzie jarają się jakimiś idiotami z YT?
I dont want to live this planet anymore....