Nowa druzyna 5v5, szukamy ludzi

Witam, razem z bratem gramy na serwerze eu west. Jestesmy znudzeni graniem solo dlatego chcemy pograc rankedy teamowe, ja gram na adc i jestem w gold 1, a moj brat solo top silver 2. Poszukujemy ludzi kolo zlota lub wyzej majacy pojecie o teamcompach, strategiach, etc. Nasze nicki w grze to xbiscussx i xxoperatorxx

Szkoda, że mierzycie tak wysoko. Bo poprzedni sezon silver, ale w tym sezonie b4 ;) Bo olałem 10 początkowych meczy.

Witam może nie gold póki co bronze i szukam ludzi do wspolnej gry nie tzw.noobów którzy pier...za przeproszeniem wszystko nie zawsze uda się wygrać ale moge gwarantować spokój i pełną kulturę gry mój nick oIBUKo a gram jungle/top Pozdrawiam ...

Jestem goldem 5 w grze nick KaYyyyBooM

Mogę pograć z wami skype kulek000

faile nie doczytałem ja EUNE

Witam, moja aktualna dywizja do Silver III.

Jungle main. Chętnie bym z wami pograł, bo moja poprzednia drużyna(z tego właśnie forum) rozpadła się.

Wydaje mi się, że posiadam sporą wiedzę na temat team copmów itp. Lubię oglądać streamy pro playerów oraz

LCS itp. (chyba bardziej niż grać :D)

Nick w grze: Miuuk

Oczywiście EUW

Miuuka osobiście polecam (jako były członek w/w rozpadniętej drużyny), przyjemnie się z nim gra ;)

Jutro wywalę niepotrzebne posty w temacie, jako że raczej nic nie wnoszą.

Mnie chcą przetestować weekend, no zobaczymy co z tego wyjdzie. Jednak moja rola jest zajęta (a szkoda, bo już potrafię farmić na adc ;p).

Witam, razem z bratem gramy na serwerze eu west. Jestesmy znudzeni graniem solo dlatego chcemy pograc rankedy teamowe, ja gram na adc i jestem w gold 1, a moj brat solo top silver 2. Poszukujemy ludzi kolo zlota lub wyzej majacy pojecie o teamcompach, strategiach, etc. Nasze nicki w grze to xbiscussx i xxoperatorxx