Witam.A więc tak, jutro jadę do gliwic po jakąś gierkę na xboxa, gra może być na kinecta, albo też na pada .Interesuje mnie hmmmmmmmmmmmm horror, lub jakaś dobra gra akcji.Najbardziej zastanawiam się nad gears of war 3, wiedźminem 2, rise of nightmares i nowym silent hillem, chociaż możecie też podawać inne propozycje.
Nowa gierka na xboxa 360
Powiem tak Rise of Nightmares to całkiem niezła gra pograłem w Demko i mi się spodobała ale kasy brak na pełną wersję.
Z tych 4 które ty podałeś wybrałbym właśnie ją.
Jak multi to GoW,single Wieśiek.
Polecam Frorze 4 jak lubisz samochody
Osobiście polecam Bullet Storm
Poczekaj na dragon ball z kinect
Znaczy, ściganki nie chcę.Szukam jakiejś gry przygodowej z dawką horroru, albo dobrej akcji.
Gdybyś miał PS3 to seria Uncharted. A tak na X'a to może Halo? Exclusive, chociaż nie wiem czy ci się spodoba.
A może Red Dead Redemption? Takie GTA na dzikim zachodzie. Nie ma wersji PC. Gra wymiata. Jeśli nie to jest jeszcze Assassin's Creed
Max Payne 3 i nic więcej nie trzeba mówić.
Wiedźmin 2 tani i boski
A takie pytanie masz konto gold ??
Taaa wybrałem wiedźmina 2 edycje rozszerzoną .Konto gold.Hmmmmmmm nawet do końca nie wiem co to bo od niedawna mam xklocka
.
Witam.A więc tak, jutro jadę do gliwic po jakąś gierkę na xboxa, gra może być na kinecta, albo też na pada .Interesuje mnie hmmmmmmmmmmmm horror, lub jakaś dobra gra akcji.Najbardziej zastanawiam się nad gears of war 3, wiedźminem 2, rise of nightmares i nowym silent hillem, chociaż możecie też podawać inne propozycje.