Nowa gierka na xboxa 360

Witam.A więc tak, jutro jadę do gliwic po jakąś gierkę na xboxa, gra może być na kinecta, albo też na pada :D.Interesuje mnie hmmmmmmmmmmmm horror, lub jakaś dobra gra akcji.Najbardziej zastanawiam się nad gears of war 3, wiedźminem 2, rise of nightmares i nowym silent hillem, chociaż możecie też podawać inne propozycje.

Powiem tak Rise of Nightmares to całkiem niezła gra pograłem w Demko i mi się spodobała ale kasy brak na pełną wersję.

Z tych 4 które ty podałeś wybrałbym właśnie ją.

Jak multi to GoW,single Wieśiek.

Polecam Frorze 4 jak lubisz samochody

Osobiście polecam Bullet Storm

Poczekaj na dragon ball z kinect :lol:

Znaczy, ściganki nie chcę.Szukam jakiejś gry przygodowej z dawką horroru, albo dobrej akcji.

Gdybyś miał PS3 to seria Uncharted. A tak na X'a to może Halo? Exclusive, chociaż nie wiem czy ci się spodoba.

A może Red Dead Redemption? Takie GTA na dzikim zachodzie. Nie ma wersji PC. Gra wymiata. Jeśli nie to jest jeszcze Assassin's Creed :D

Max Payne 3 i nic więcej nie trzeba mówić. :)

Wiedźmin 2 tani i boski :D

A takie pytanie masz konto gold ??

Taaa wybrałem wiedźmina 2 edycje rozszerzoną :D.Konto gold.Hmmmmmmm nawet do końca nie wiem co to bo od niedawna mam xklocka :P.

Witam.A więc tak, jutro jadę do gliwic po jakąś gierkę na xboxa, gra może być na kinecta, albo też na pada :D.Interesuje mnie hmmmmmmmmmmmm horror, lub jakaś dobra gra akcji.Najbardziej zastanawiam się nad gears of war 3, wiedźminem 2, rise of nightmares i nowym silent hillem, chociaż możecie też podawać inne propozycje.