Witam. Dawno tu nie zaglądałem, ale wierzę, że nadal mogę znaleźć tu fanów nowych produkcji. Znajomi postanowili stworzyć nową grę, odskocznię od aktualnych trendów, tj typowych FPSów, MMORPGów czy innych gier MOBA. Ich projekt wprawdzie znajduje się jeszcze w wersji wczesnej alphy, ale gra powinna mieć rozgłos jeszcze przed powstaniem. W końcu co to za gra, o której nikt nie wie
Opisując grę w kilku słowach: Gra typu H&S z kapką humoru. Mamy dwie strony: Szukający - Chowający się. Szukający ma za zadanie odnaleźć wszystkich chowających się i 'złapać' ich uderzając kijem baseballowym w głowę. Gdybym miał opisywać cały kontent, to bym musiał tu wylać z 20 linijek, dlatego poprzestanę na powyższym, a zainteresowanych zapraszam na fan page projektu: https://www.facebook.com/NGenGames
Staram się im pomóc jak mogę, ale sam wiele nie osiągnę. Dlatego też liczę na Wasze zainteresowanie
Pozdrawiam,
Minomike.
P.S. do moda: Po uprzednim przeczytaniu regulaminu, raczej nie została tu nagięta/złamana żadna zasada, ale jeśli jednak, to odgórnie przepraszam, nie było to świadome i proszę o poinformowanie mnie o tym.