Zapraszamy chętnych.
Gdyby ktoś poszukiwał gildii to PM ( mamy stałą ekipę z innych gier, natomiast slotów jest 50 w gildii, więc rekrutujemy nowe osoby)
Nowa gra mobilna 29.10 premiera

Kolejne mobilne gówno bez gry tylko p2w
Złotówki nie wydałeś nigdy na gry, więc wracaj do tibii na darmowe konto
@Oxox ojojo bot zły bo prawdę mówie nie gram w to gówno zwaną tibii a ty wracaj grać gry co nie wymagają inteligenci tylko kasy
Zapewne na kurniku w szachy grasz, ale to Teoja sprawa.
Tylko po co hejtujesz gry, bo są p2w.
95% gier na rynku online są w jakimś stopniu p2w.
Jak masz 18+ to zatrudnię Cię i wtedy będziesz mógł pozwolić sobie na tę przyjemność.
XD nie dzięki nie papram się w gównie AI mam już pracę i nie mam zamiaru wchodzić w scam
Ja gram tylko płatne gry a nie jakieś słabe mobilki dobra ja ostatni raz odpowiadam bo widać że jesteś typowym botem co jest narcyz wracaj do piwnicy dalej robić AI gówno
Dziecko mangi. Wybacz, że Ci odpisałem. Wszedłem w Twój profil i każdy post to hejt. Pozdrawiam i mam nadzieje, że rodzice nie zapłacą za internet😆
Odezwał sie ten co reklamuje mobilny shit na martwym forum ty to naprawde genusz ze ustawiłem sobie anime to stawiasz że lubie anime i dla twojej wiadomosci nie jestem dzieckiem widać że ty nawet nie potrafisz odróznić krytyki od hejtu
I po co mam nie pocisnąć beki z botów co konta załozyli np 2h temu(w twoim przypadu to się niedotyczy) i reklamują jakieś gówno co nie widzą ze to forum jest martwe i wszkrzeszają te forum tylko trole lub boty takie jak ty
Teraz to juz ostatnia odpowiedz
Ps dzięki że udowodniłeś ze masz ból dupy
Muszę wykonać telefon do rodziców