Nowa gra o średniowieczu

Czolem!

niebawem ukaże się gra mojego autorstwa traktująca o średniowieczu (strategia on-line)

Tych z Was, który chcieliby zabawić się w testerów nowej gry, zapraszam na stronę projektu:

www.goldandglory.pl

Plemiona czy Travian przy niej to piaskownica :roll:

w razie pytań - piszcie.

Autor

Na razie chyba jeszcze nie da się w nią grać nie?

Może być na prawdę ciekawa, poczekam; p

w poniedziałek rozpoczną się testy, wersja alfa za ok miesiąc.

Hmm czemu by nie spróbować i tak nie mam nic lepszego do roboty, bo na nic czasu nie mam :-/

Chętnie sprawdze Twe dzieło :))

Czolem!Plemiona czy Travian przy niej to piaskownica :roll:Autor

No ba przecież to Twoja gra :mrgreen:. Zresztą jeszcze się okaże.

A o czym to?

Tylko nie piszcie że o średniowieczu bo to nie odpowiedź.Są już testy?

Że niby strategiczna? Więc spróbuje :)

@Numriel

Mają mi wysłać maila kiedy testy to ci napisze :P

Piszę się na testera ^^ Proszę pisac na pw. Później się zgadamy . P.S zarejestrowalem się na testera.

Napisałem że chce być testerem . Kto jest GM w tej grze ??? . Życzę powodzenia, mam nadzieje ze gra będzie fajna

Z checia przetestuje i mam nadzieje ze bedziesz pracowal nad nia dalej :D PoWoDzEnIa :mrgreen:

Oczywiście jestem chętny do testowania,kilka lat temu zajmowałem się tym zawodowo wydając opinie do serwisów.

Pozdrawiam i udanego tworzenia.

A jak ja zareklamowalem swoją grę na vallheru to temat został usunięty a ja zbanowany...

Dzieje się cos z grą czy juz nic?

Witam ponownie pierwszych fanów Gold and Glory!

w tym tygodniu zaczynamy nową odsłonę testów - wprowadzamy juz wiele nowych opcji w tym walkę ;)

zapraszam do dalszych testów:

www.goldandglory.pl

test.goldandglory.pl

forum.goldandglory.pl

Czolem!

niebawem ukaże się gra mojego autorstwa traktująca o średniowieczu (strategia on-line)

Tych z Was, który chcieliby zabawić się w testerów nowej gry, zapraszam na stronę projektu:

www.goldandglory.pl

Plemiona czy Travian przy niej to piaskownica :roll:

w razie pytań - piszcie.

Autor