Nowa gra pbf - szukam ekipę!

Witam!

Szukam ekipę do tworzenia gry pbf.

Jak na razie nie zdradzam szczegółów odnośnie gry!

----------------

1. Dla NIE zainteresowanych.

Jeżeli coś w tym poście się nie spodoba, będziesz uważał/a że coś tu jest nie tak, zamierzasz mnie skrytykować ... daruj sobie.

Po pierwsze jeśli coś się nie podoba to wychodzę z założenia że nie chcesz się do tego mieszać.

Po drugie wszelkie obelgi czy krytyka spływają po mnie jak woda po gęsi więc nic nie osiągniesz poza ośmieszeniem własnej osoby.

NIE MAM JEDNAK NIC PRZECIWKO temu żebyś wytykał 'niedoskonałości', podawał/a sugestie, propozycje i (mądre) uwagi.

----------------

2. Dla zainteresowanych.

Jeśli chciał/a byś się 'zaciągnąć' do mojej ekipy to musisz wiedzieć że mam durowe wymagania.

Ale może najpierw przedstawię pokrótce grę: Gra w klimatach 'miecza' i szlachty, realistyczna* opierająca się na faktach historycznych*, brak fantastyki i jakiejś heroizacji.

- Jak widać z powyższego opisu wymagam od Ciebie niewielkiej (serio mowie) znajomości historii polski.

- Musisz lubić historię.

- Musisz być osobą z fantazją, ale odpowiedzialną i poważną.

- Musisz być osoba kreatywną, elokwentną, cierpliwą, sprawiedliwą i oczywiście na przynajmniej średnim poziomie intelektualnym (jeśli kogoś uraziłem to przepraszam ale nie potrzebuje tzw 'dzieci neo').

- Powinieneś/aś mieć jakieś doświadczenie w 'masowym kontakcie z ludźmi' (tzn potrafić odnaleźć się na forum wśród innych użytkowników i być przez nich pozytywnie odbieranym).

- Powinieneś/aś umieć pisać coś w rodzaju opowiadania czy historyjki, wypowiadać się obrazowo ale na temat.

- Nie wymagam znajomości języka angielskiego, chińskiego czy tego typu 'poziomów'. Wystarczy mi znajomość poprawnej polszczyzny (oswojenie z językiem staropolskim mile widziane ;p).

- Powinieneś/aś posiadać jeszcze parę cech przydatnych w ekipie i niezbędnych do podjęcia się takiego projektu jednak nie będę ich tu wypisywał (nie wiem teraz co potrzeba a ogólnikowo dużo by było do pisania).

----------------

3. Jeśli uważasz że jesteś odpowiednią osobą to zgłoś się do mnie.

Nie wiem ile osób wybiorę, wezmę każdego kto zrobi na mnie wrażenie i w-g mnie będzie odpowiedni. Może to być 1 osoba a może 15 :)

Nie wiem tez na jakiej podstawie będę oceniał, nie mam żadnego wzoru!

Na początku jedna muszę jakoś sprawdzić czy się nadajesz więc:

1. Wymyśl jakąś historyjkę/opowieść (lub opis) dotyczącą wybranego tematu:

- szlachta polska (szlachcic)

- życie chłopa

- wyprawa rycerska (rycerza)

- król na tronie

- dzień z życia magnata (kupca)

- inny temat (mile widziana opcja - jeśli trafisz w temat to masz już to za sobą ;p)

2. Wyślij powyższe do mnie na adres e-mail (znajdziesz go niżej) a także:

- podaj imię

- podaj wiek

- podaj szkołę w której się uczysz (wykonywany zawód)

- napisz swoje zainteresowania

- przekonaj mnie że jesteś mi potrzebny/a

- podaj adres kontaktowy (e-mail)

- w temacie koniecznie wpisz [gra pbf - rekrutacja]

e-mail kontaktowy: fuss77@gmail.com

Przepraszam ale nie podaję gg 'na pierwszej randce'. Po prostu nie lubię spamu, a jak komuś zależy to skorzysta z maila.

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do składania zgłoszeń ;)

UWAGA!

Nie obserwuję odpowiedzi na tym forum.

Jeśli chcesz nawiązać ze mną kontakt pisz na maila lub zajrzyj na to forum: GAMECENTER .

Dla administracji: Nie reklamuje konkurencyjnych forów czy coś w tym stylu. Po prostu brak mi czasu (i nie ukrywam chęci) do obserwacji i odpowiadania (często na głupoty) na kilkunastu/dziesięciu forach. Proszę o wyrozumiałość.

@up

Tak to tylko w Erze :mrgreen: Z twoim podejściem "Nie obserwuję odpowiedzi na tym forum. ", "Po prostu brak mi czasu (i nie ukrywam chęci) do obserwacji i odpowiadania", "Po drugie wszelkie obelgi czy krytyka spływają po mnie jak woda po gęsi więc nic nie osiągniesz poza ośmieszeniem własnej osoby. "

Teraz moje bardzo osobiste zdanie, które spłynie po Tobie jak woda (a szkoda), projekt wydał mi się na początku bardzo ciekawy ale ta "reklama" pozwoliła mi tylko wyobrazić sobie jaki z Ciebie nadęty, zadufany w sobie człowiek (to tylko moje odczucia po przeczytaniu tematu, nie wiem jaki jesteś normalnie) W każdym razie uczestniczenie w tego typu projekcie powinno być świetną zabawą ( w ogłoszeniu rekrutacyjnym nie ma słowa o pieniądzach ) ale z takim "kierownikiem" nie wygląda mi to na dobrą zabawę.

Pozdrawiam i sukcesów ;-)

Ja wymyślam historie chłopa jełopa .Wstaje o 4 rano pije wodke budzi dzieci i żonę by szli na pole robić,pije piwsko,śpi.Wstaje o 13 żona i dzieci pracują drze się na żonę czemu nie ma obiadu bo sie nacharował .Je obiad pije piwsko .Leci samolotem do usa za lepszym życiem siada na kibel w trakcie robienia kaku klika przypadkiem na ten bichajster co to sie otwiera i kupa zlatuje i wysysa mu wewnętrzności GINIE koniec.

Leci samolotem do usa za lepszym życiem

Nie wiem czy to było na poważnie, ale chyba nie.

Ja w sumie przenoszę lekcje polskiego na internet (co chyba widać?) ale:

a) jestem dzieckiem

B) nie mam ani trochę doświadczenia

c) ani czasu

I w sumie nie wiem po co to piszę, skoro "Nie obserwujesz odpowiedzi na tym forum"

ja nie obserwuje ?? !!!!!! obrażasz mnie w tej chwili .

@up

co do obserwowania tematu to nie było do ciebie tylko do autora tematu. Proszę nie offtopować

Witam!

Szukam ekipę do tworzenia gry pbf.

Jak na razie nie zdradzam szczegółów odnośnie gry!

----------------

1. Dla NIE zainteresowanych.

Jeżeli coś w tym poście się nie spodoba, będziesz uważał/a że coś tu jest nie tak, zamierzasz mnie skrytykować ... daruj sobie.

Po pierwsze jeśli coś się nie podoba to wychodzę z założenia że nie chcesz się do tego mieszać.

Po drugie wszelkie obelgi czy krytyka spływają po mnie jak woda po gęsi więc nic nie osiągniesz poza ośmieszeniem własnej osoby.

NIE MAM JEDNAK NIC PRZECIWKO temu żebyś wytykał 'niedoskonałości', podawał/a sugestie, propozycje i (mądre) uwagi.

----------------

2. Dla zainteresowanych.

Jeśli chciał/a byś się 'zaciągnąć' do mojej ekipy to musisz wiedzieć że mam durowe wymagania.

Ale może najpierw przedstawię pokrótce grę: Gra w klimatach 'miecza' i szlachty, realistyczna* opierająca się na faktach historycznych*, brak fantastyki i jakiejś heroizacji.

- Jak widać z powyższego opisu wymagam od Ciebie niewielkiej (serio mowie) znajomości historii polski.

- Musisz lubić historię.

- Musisz być osobą z fantazją, ale odpowiedzialną i poważną.

- Musisz być osoba kreatywną, elokwentną, cierpliwą, sprawiedliwą i oczywiście na przynajmniej średnim poziomie intelektualnym (jeśli kogoś uraziłem to przepraszam ale nie potrzebuje tzw 'dzieci neo').

- Powinieneś/aś mieć jakieś doświadczenie w 'masowym kontakcie z ludźmi' (tzn potrafić odnaleźć się na forum wśród innych użytkowników i być przez nich pozytywnie odbieranym).

- Powinieneś/aś umieć pisać coś w rodzaju opowiadania czy historyjki, wypowiadać się obrazowo ale na temat.

- Nie wymagam znajomości języka angielskiego, chińskiego czy tego typu 'poziomów'. Wystarczy mi znajomość poprawnej polszczyzny (oswojenie z językiem staropolskim mile widziane ;p).

- Powinieneś/aś posiadać jeszcze parę cech przydatnych w ekipie i niezbędnych do podjęcia się takiego projektu jednak nie będę ich tu wypisywał (nie wiem teraz co potrzeba a ogólnikowo dużo by było do pisania).

----------------

3. Jeśli uważasz że jesteś odpowiednią osobą to zgłoś się do mnie.

Nie wiem ile osób wybiorę, wezmę każdego kto zrobi na mnie wrażenie i w-g mnie będzie odpowiedni. Może to być 1 osoba a może 15 :)

Nie wiem tez na jakiej podstawie będę oceniał, nie mam żadnego wzoru!

Na początku jedna muszę jakoś sprawdzić czy się nadajesz więc:

1. Wymyśl jakąś historyjkę/opowieść (lub opis) dotyczącą wybranego tematu:

- szlachta polska (szlachcic)

- życie chłopa

- wyprawa rycerska (rycerza)

- król na tronie

- dzień z życia magnata (kupca)

- inny temat (mile widziana opcja - jeśli trafisz w temat to masz już to za sobą ;p)

2. Wyślij powyższe do mnie na adres e-mail (znajdziesz go niżej) a także:

- podaj imię

- podaj wiek

- podaj szkołę w której się uczysz (wykonywany zawód)

- napisz swoje zainteresowania

- przekonaj mnie że jesteś mi potrzebny/a

- podaj adres kontaktowy (e-mail)

- w temacie koniecznie wpisz [gra pbf - rekrutacja]

e-mail kontaktowy: fuss77@gmail.com

Przepraszam ale nie podaję gg 'na pierwszej randce'. Po prostu nie lubię spamu, a jak komuś zależy to skorzysta z maila.

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do składania zgłoszeń ;)

UWAGA!

Nie obserwuję odpowiedzi na tym forum.

Jeśli chcesz nawiązać ze mną kontakt pisz na maila lub zajrzyj na to forum: GAMECENTER .

Dla administracji: Nie reklamuje konkurencyjnych forów czy coś w tym stylu. Po prostu brak mi czasu (i nie ukrywam chęci) do obserwacji i odpowiadania (często na głupoty) na kilkunastu/dziesięciu forach. Proszę o wyrozumiałość.