Nowa gra przegladarkowa

Witam

Zrobiłem nowa gre przegladarkowa o tematyce mafijnej 3 pierwi gracze zostana moderatorami serwa a jak sie postaracie to nawet adminami oto link:http://www.mojamafia.pl/jeamafia

Na start 500tys i 50tys w banku zapraszam ;)

Gry z mojamafia są ch***we.

Po krótkim podsumowaniu stwierdzam że nie nadajesz się do tworzenia gier ze względu na podany niżej cytat.

3 pierwi gracze zostana moderatorami serwa a jak sie postaracie to nawet adminami

Daj mnie tym modem :D

Nick w grze Rastaa99

będe grać

Moj nick to Tajny19 Dasz moderatora ?? bede gral codziennie

moja mafia... przecież to nawet nie jest gra, to jest generator chu****ch stron z czymś, czego bliżej się nie da określić.

poza tym nawet jak mianujesz kogoś adminem, to i tak nie będzie miał tych samych przywilejów, co założyciel tej "gry". wiem to, ponieważ kiedyś z kumplem sprawdziliśmy ten generator, i taka jest prawda. do tego czegoś nie zaciągniesz nikogo, no z wyjątkiem cookiego... ech... w tym generatorze mod nic nie znaczy...

co do samego projektu... chu***a nazwa. tym, którzy się na tym generatorze nie znają, przyciągnie ich to, że można od razu zostać nic nieznaczącym modkiem oraz "500k" na start... w normalnym mmo (tak, nawet w margonem) jest to dużo. w tym czymś gówno kupisz, a nawet jeśli kupisz... to się nudzi po 2 dniach grania. tak, wiem, że jestem hejterem i wgl. "To" nie jest warte reklamowania na tym forum. Ja ci radzę pobawić się pierw w RPG Makera, potem w MakeMMO, tam przynajmniej można stworzyć coś ciekawszego niż "gra mafijna". Nawet, jeśli zabrałbyś się za to "na poważno", tzn. napisałbyś stronę w html, php czy innym języku, to temat jest już niż starszy chleb w Tesco. Na świecie jest tyle gier mafijnych, że niby czemu ktoś miałby zwrócić uwagę akurat na twoją?

moja mafia... przecież to nawet nie jest gra, to jest generator chu****ch stron z czymś, czego bliżej się nie da określić.

poza tym nawet jak mianujesz kogoś adminem, to i tak nie będzie miał tych samych przywilejów, co założyciel tej "gry". wiem to, ponieważ kiedyś z kumplem sprawdziliśmy ten generator, i taka jest prawda. do tego czegoś nie zaciągniesz nikogo, no z wyjątkiem cookiego... ech... w tym generatorze mod nic nie znaczy...

co do samego projektu... chu***a nazwa. tym, którzy się na tym generatorze nie znają, przyciągnie ich to, że można od razu zostać nic nieznaczącym modkiem oraz "500k" na start... w normalnym mmo (tak, nawet w margonem) jest to dużo. w tym czymś gówno kupisz, a nawet jeśli kupisz... to się nudzi po 2 dniach grania. tak, wiem, że jestem hejterem i wgl. "To" nie jest warte reklamowania na tym forum. Ja ci radzę pobawić się pierw w RPG Makera, potem w MakeMMO, tam przynajmniej można stworzyć coś ciekawszego niż "gra mafijna". Nawet, jeśli zabrałbyś się za to "na poważno", tzn. napisałbyś stronę w html, php czy innym języku, to temat jest już starszy chleb w Tesco. Na świecie jest tyle gier mafijnych, że niby czemu ktoś miałby zwrócić uwagę akurat na twoją?

cholera przycinka neta sry za dp...

Witam

Zrobiłem nowa gre przegladarkowa o tematyce mafijnej 3 pierwi gracze zostana moderatorami serwa a jak sie postaracie to nawet adminami oto link:http://www.mojamafia.pl/jeamafia

Na start 500tys i 50tys w banku zapraszam ;)