Jak myślicie, co miał na myśli Richard Garriott mówiąc, że w grze trzeba ŻYĆ???
Nowa gra twórcy Ultima Online!
Będzie trzeba tam siedzieć 24h na dobę, a jak się np. zachcę siku to trzeba będzie nalać do interaktywnego kubeczka po czym postać w grze zrobi to samo tylko w magicznej toalecie :D
odgrywanie postaci?
Ja myślę, że po dedzie będzie trzeba zaczynać grę od nowa
Ale napewno zagram xD A wy zamierzacie grac???
A o czym wogole mowa? Jak ma sie to wabic?
Richard Garriott miał chyba na myśli to że trzeba będzie mieć wpływ na życie postaci.Spotkałem się już z takimi określeniami w niektórych grach i zaczynało się bez niczego wystawieni na pastwę losu ale po 2,3 dniach grania postać rozwija się zaczyna uczyć się nowych zdolności etc. etc.i chyba to miał na myśli Richard Garriott mówiąc że w grze trzeba "Żyć"
Up@-Proszę zobaczyć stronę główną i najnowszą wiadomość
Simsy? Ja tylko chcę żeby to było w 2D T.T A jak 3D to chociaż taki jak w WoW'ie...
Pewnie trzeba będzie po expieniu chodzić do baru bo nam postać z głodu i z pragnienia zdechnie. Taki żart. Tak naprawde to nie mam pojęcia co kolesiowi zajasniało we łbie lepiej poczekajmy bo jak będziecie zgadywać to niespodzianki nie będzie, ponieważ ktos może wypaplać.
i takie tam...
może w końcu doczekamy się prawdziwej fabuły, dzięki której możliwe będzie utożsamienie się z wykreowana postacią?
Oby tak Juz nie moge doczekac sie premiery...
Panowie bądźcie cierpliwi, nie dość, że wiadomość ogłoszono parę dni temu nie oznacza nawet, że na 100% gra wyjdzie. Jeśli jednak producent wyda grę, to będziemy musieli poczekać przynajmniej 1-2 lata, bo prace nad Nią pewnie nawet nie ruszyły. Fakt, że o planowanej grze usłyszeliśmy tylko parę zdań, a w nich tajemnicze słowo "żyć" uświadamia Nam jak bardzo długa droga od rozpoczęcia produkcji do premiery. Pozdrawiam.
No wiesz, o takich hitach jak Stracraft II i Diablo 3 dowiedzieliśmy się jak prace nad nimi były już mocno posunięte do przodu. Ech, mogliby dać jakiś zrzut, a nie mnie trzymają w niepewności :/
Pewnie za jakiś czas dostaniemy trailer Juz nie moge sie doczekac... A pozniej beta-testy