Polećcie mi jakomś gre 3d z dużą ilością skili,dużym(bardzo,bardzo,bardzo dużym światem)i najwarzniejsze aby była osadzona w klimacie fantasty :->
Nowa gra
Ja ci polecam gry takie jak:
- Lineage 2: Duży Świat, dużo skilli, ładna grafika (Ale gra na abonament jest :/ więc polecam stronkę z dedykowanym prywatnym darmowym serwerem www.frienzl2.com zagraniczny i mało lagów ma i dużo graczy tam gra
i stoi już 2 lata
.
A jeśli masz kasę to masz tu Globalną wersje L2 www.lineage2.com
- Archlord: Podobna gra do L2 www.archlord.com
- Cabal Online: Dużo akcji, dużo skilli, szybko się nabija lvle nie trzeba żadnych privów a ni botów używać bo to nie ma sensu, wystarczy że będziesz wypełniać Questy i w 3 miesiące nabijesz 100 lvl xD. Stronka: www.cabalonline.com
- MUonline: Gra podobna bardzo do Diablo 2 tyle że MMO i ma grafikę 3D www.muonline.com
- Requiem: Bloodymare - Nowa gra MMORPG z połączeniem Horroru, na razie nie znam fabuły gry bo są zamknięte Beta testy, ale 15 Maja tego roku ma już wyjść .
Stronka do gry: www.playrequiem.com
Dałem już na stronkę wiadomość do admina żeby tę grę opublikował, ale coś jej nie widać :/.
Filmiki z gry:
1.
2.
A i gra będzie na 100% darmowa!
Życzę powodzenia w wyborze z tych gier ;P i mam nadzieje że pomogłem .
POLECAM Lineage2. Miliony skilli, ogromny świat, przepiękna grafika, a na www.graveland.pl dużo ludzi, 700+ online.
Polećcie mi jakomś gre 3d z dużą ilością skili,dużym(bardzo,bardzo,bardzo dużym światem)i najwarzniejsze aby była osadzona w klimacie fantasty :->