Nowa gra

Witam.

Chciałem zacząć przygodę z Lineage2 PL i mam pytania.

1. Jaka klasa/rasa na początek

2. IS na PLu jest przesadzony?

3. Dużo graczy?

4. I w ogóle jak zacząć?

1. Jaka chcesz. Wybierz te, które najbardziej Ci się podobają. Do wyboru do koloru: http://www.lineage2....n/game/classes/

2. Nie mam pojęcia (nie gram tam)

3. Same

4. Rób spokojnie questy startowe, sporo wyjaśniają, gdy się skończą (40lvl? minęła chwila odkąd je robiłem) dołącz do akademii jakiegoś clanu i tam pytaj się co i jak. Najważniejsze jest, abyś pamiętał o aktywowaniu shotów (Soulshot X dla klas melee, Blessed Spiritshot X dla klas magicznych (gdzie X jest twoim aktualnym grade))

Might, bo rozumiem, że grasz nadal w L2 powiedz mi kiedy gra zaczyna się ciekawa?, bo grałem jak wystartował serwer polski i ten początek jakiś taki mdły był dla mnie że zniechęcił mnie do dalszej gry. I np. jaki tutaj jest end-game?

@up No ja zawsze grałem głównie na privach.W sumie moim zdaniem cały fun w L2,się wiąże z pvp,wspólnym grindowaniem z ludżmi z klanu,chodzeniem na Bossy,crafceniem broni i części armorów.Co dwa tygodnie walka o zamek,bronimy albo atakujemy,klan vs klan albo alians vs alians.Chodzenie na forty,lider klanu zapisywał na fort i zawsze była afera na który fort w świecie gry mamy iść.na fortach biło się bramę,a w środku dość ciężkie moby,żołnierze,magowie z nich dropił item o nazwie knight epoulette.Lider klanu mógł to wymieniać na giant codex,czyli booki do enchantowania skilli.Były territory wars,coś podobnego do walki o zamek,ale bardzie jako event z capture the flag.Było tvt,czyli taki battleground team vs team z nagrodami,też jako event bardziej.Kurde masa rzeczy było do roboty,największa frajda to spontaniczne pvp,walka o spoty do expienia,czy Bossy.Zaczynało się od 1vs1 a kończyło się czasami napierda..antem klan na klan w szczerym polu i to były te emocje :D.

Jak dla mnie nie opłaca się grać na aktualnych serwerach oficjalnych, jeśli chcesz poznać kwintesencję tej gry zapraszam na serwery prywatne =)

Jak było IL na offie to zeby dobic do poziomu na pvp nalezalo wbic ten 77+, wczesniej raczej pvp nie bylo, to jest retail tutaj trzeba aktualnie wbic 99 bo tam tocza sie walki.

jak nie stac cie na kupno postaci to bym sobie odpusic ta gra pozyje do startu archeagea populacja na offie 1k, privow juz praktycznie nie ma(tylko ruskie z przesadzonymi licznikami/shity co padaja po miesiacu itd.

Zeby dzisiaj dobrze pograc na offie, musisz kupic 99/90/80/80 postac jakos tam ubrana czyli min. 500zl

Miec ssd/i3 3.0/i5/4gb ram

Jak dla mnie sie nie oplaca, 1k na offie to kpina. To, ze trzymaja te serwery przy 1k to nie znaczy ze to duzo, bo GOD bo srot, prawda jest taka, ze gra byla przewidziana dla online'u 3000 - 5000 tysiecy, nie 1k w primie

Kwintesencji tej gry na prywatach nigdy nie poczujesz. Boty, klikery, programy do pvp a idz pan w ch... z takim graniem. Teraz L2 się zmieniło. Przynajmiej do 85 lvl'a masz questy proporcjonalnie do starszych kronik mało grindu. Po 85 instancje zamknięte lecz one nie wystarczają do wbicia lvla. Potrzbujesz także chodzić w pt na różne lokazlizacje aby lvl poprostu szedł. Co do pytań:

1. To co preferujesz.

2. ISS nie jest przesadzony ale potrzebny, w pt niezbędny zawsze znajdziesz pt. Pvp zależy od ogarnięcia.

3. Do 85 spoktkasz graczy na RB campach najcześciej, RB są dead ciągle kampione to wskazuje na to że gracze grają a także przychodzą nowi. Jednak większego boostu spodziewam się po wejściu nowego dodatku Livindor który dzieli znów 8 klas spowrotem do 30+ nie pamiętam ilu ;p

4. https://eu.4game.com/lineage2pl/play/ questy prowadzą za rączke do 85 wręcz ;) Powodzonka.

Btw: nie słuchaj tych głupot wyżej. Bo obecnie na polskim offie jeszcze nikt nie wbił 99 ;)

1.To co lubisz najbardziej - do wyboru do koloru ,klas jest multum.

2.Iss jest troszeczke przesadzony bo jest ogrom itemów na expa itp.

3.Na Pl gra dosc sporo ludu ,zawsze kogos spotkasz.

4.https://eu.4game.com/lineage2pl/play/ tutaj polska strona ,questy do ok 40 za raczke potem tylko grind ,ale do 85 szybko leci.

Witam.Chciałem zacząć przygodę z Lineage2 PL i mam pytania.1. Jaka klasa/rasa na początek2. IS na PLu jest przesadzony?3. Dużo graczy?4. I w ogóle jak zacząć?

Gram w l2 sporo czasu od C2 ale to co zrobili z itemshopem to jest jedna wielka pomylka .

Wiem ze da sie za kase z gry kupic co sie chce ale przez przesady nie polecam farmic z 5-6h aby zarobic na vita + przepustke na katrie itp codziennie .

Bez tych zakupow poprostu twoj exp bedzie porazka przyklad postac 91 bez dopalek w postaci vita expa itp max 7-10% na dzien z daily z dopalkami wyjdzie do 25% (oczywiscie majac premium konto) . Sam dobilem 96 lvl i powiedzialem dosc bo gra wygladala tak -- farma-farma-farma-daily-pvp

Graczy spotkasz sporawo

O ile chcesz dalej grac to najbardziej przyjazna postac dla nowego to summoner .

Summoner, ale w to nie da się już grać (jak dla mnie).

Witam.

Chciałem zacząć przygodę z Lineage2 PL i mam pytania.

1. Jaka klasa/rasa na początek

2. IS na PLu jest przesadzony?

3. Dużo graczy?

4. I w ogóle jak zacząć?