Nowa karcianka na rynku - Dfiance

Heeeej!

Nazywam się Julia i jestem członkiem zespołu Dfiance (pls nie banujcie za
reklame, po prostu mega mi zależy na gierce <3). Jesteśmy małym, międzynarodowym teamem indie i właśnie wypuściliśmy naszą karcianą grę na Steam. Dfiance jest w 100% free-to-play i bez P2W.

Jeśli lubisz TCG i strategiczne pojedynki, zapraszam do zagrania i sprawdzenia, co przygotowaliśmy:

Steam link

Za tego scama powinnaś wszystkim użytkownikom do dzioba wziąć

1lajk

Co to za chińska podruba hearthstone z domieszką yugioh i wygląda to jak typowy p2w lub gówno gierka na telefony

Zalogowałem na steam i dałem negatywną recenzję za spam na forum. Chujowo tam macie.

37
playing 12 min ago

41
24-hour peak

76
all-time peak

1lajk

Julia polecam taką stronę ich.io oni mają trochę lepsze warunki dla małych gier indie.

1lajk

Cześć Julio! Co wyróżnia Dfiance na tle innych darmowych gier karcianych na Steamie i na jakie unikalne mechaniki lub funkcje powinni liczyć nowi gracze, którzy ją wypróbują?

1lajk

Tak ci nie odpowie bo to konto słuzy tylko jako reklama i spam na forum jak ktoś spyta się jakie karcianą gre poleczasz

Aaa, rozumiem czyli to konto działa tylko jak bot do reklamy, a nie do prawdziwej rozmowy. W takim razie nie ma sensu zadawać pytań

Nawet widać, że aktywność bota była tylko raz lub 2 po prostu jak tu 1 co założył konto tylko dla napisania reklamy swojej zbiórki co miała mu pomóc na urojenia i kłamał że z tym forum jest weteran i jego aktywność też została zakończona tuż po założony i napisał spamu, ale tamten to spamił nawet na stronie co zaraz chyba bana tam zarobił ja się dziwne, dlaczego takie boty nie dostają bana jak ona lub tamten czy ten, co spami o kontent +18

Wiesz że to bot

Wygląda dobrze.

XD kolejny bot czy co przecież ta gra wyglonda jak typowa gra aset flip i cash grab