Nowa kategoria gier na stronie

Z góry przepraszam, jeśli taki temat już był.

Może by wprowadzić nową kategorię gier z zapowiedziami polskich wersji ? (Np. Allods Online ) Tam, gdzie jest Racing MMO, Sport MMO, Płatne gry MMO itp.

@Down - skoro tak sądzicie, to może niech od razu dodają flagę, gdy jest już zapowiedź ? ; d

W spisie gier posiadają one oznaczenie, flagę, więc po co dawać kolejny dział? Tak jest przejrzyściej, bo od razu wiemy z jakim typem gry mamy do czynienia.

Ja tez jestem na nie, bo taki dzial doprowadzi do tego, ze wiele gier zostanie podwojonych, a i do tego mowisz, ze to dzial z zapowiedziami gier PL, a wiec co, po prmeierze uuwanie gry z dzialu? Troszke to miesza za bardzo, tak wiec wydaje mi sie, ze oznaczenia flagowe przy danym tytule absolutnie wystarcza.

Heh. Nie jestem Modem. Ale tez na nie ;D

Ps. Zglaszam do Administracji : Moze wreszcie pokasujecie gry ktore juz nie istnieja ... chcialem sciagnac pare gier (ok. 3) i 3 razy pod rzad ich nie bylo ... (MetalAssault, Luna Online i Legend Of Edda)

Z góry przepraszam, jeśli taki temat już był.

Może by wprowadzić nową kategorię gier z zapowiedziami polskich wersji ? (Np. Allods Online ) Tam, gdzie jest Racing MMO, Sport MMO, Płatne gry MMO itp.

@Down - skoro tak sądzicie, to może niech od razu dodają flagę, gdy jest już zapowiedź ? ; d